EXCLUSIV Andreea D: „Sunt sociabilă, pozitivă, dar şi încăpăţânată şi perfecţionistă“

Andreea D, una dintre cele mai noi şi sexy apariţii din muzica românească, a lansat în urmă cu aproximativ o lună de zile o nouă melodie, „It’s your birthday“, care s-a bucurat de un adevărat succes.

Piesa este produsă și compusă de băieții de la Deepside Deejays, împreună cu Tudor Ionescu de la Fly Project. “It’s your birthday” aduce o schimbare de stil pentru Andreea D – fresh, energic și electrizant.

Acum, vedeta a acceptat să ne răspundă la câteva întrebări despre viaţa ei şi despre cariera ei.

eva.ro: Au renunţat femeile la dragoste pentru a obţine mai multă putere?

Andreea D: Suntem atât de diferite, încât fiecare dintre noi îşi obţine puterea cum ştie, însă nu cred că o femeie renunţă aşa uşor la dragoste, dacă este vorba despre dragostea adevărată, cum şi bărbaţii sunt dispuşi să renunţe la putere pentru dragoste.

Ce apreciază cel mai mult bărbaţii la tine şi care crezi că sunt punctele tale slabe?

Probabil că sunt o persoană sociabilă, pozitivă, însă despre asta şi despre alte aspecte puteţi intreba bărbaţii din jurul meu. Însă sunt şi încăpăţânată, perfecţionistă şi critică cu mine, dar fiind în zodia Fecioarei, dau mereu vina pe zodie.

Prin ce metode ai fost cucerită de-a lungul timpului?

Nu cred că este vorba de metode, sau cel puţin nu mi le amintesc acum, însă cred că este important felul în care simţi un om.

Cum caracterizezi feminitatea?

Echilibrul dintre a fi sensibilă, a fi puternică şi a ştii să iubeşti.



De ce ţi-e teama cel mai mult? Ce nu ţi-ai dori să se întâmple cu aspectul tău fizic în următorii ani?

Teama oricărei femei este să îmbătrânească şi bineînţeles şi eu o am, însă poţi încetini acest proces, având mai multă grijă de tine, trăind şi mâncând sănătos şi gândind pozitiv.

Ce rol au tocurile în viaţa ta?

Un rol foarte important atâta timp cât le port de fiecare dată când se poate şi trebuie să recunosc că pantofii cu toc mă fac să mă simt mai sigură pe mine, deşi mulţi prieteni se plâng că sunt prea înaltă.

Cum îţi alegi ţinutele? Te consulţi cu vreun stilist?

Nu mă consult cu niciun stilist. Am lucrat ca model şi am colaborat cu mulţi designeri, de la care am furat câte ceva şi aşa am ajuns să învăţ să-mi aleg singură ţinutele.

Din punct de vedere vestimentar şi din cel al carierei, cu ce vedetă de peste hotare crezi că ai cele mai multe puncte în comun?

Apreciez tot ce înseamnă Beyonce: voce, atitudine, stil, vestimentaţie. Cu siguranţă ea este unul dintre idolii mei.

Cât de mult contează sfaturile celor apropiaţi pentru tine şi care a fost cel mai bun sfat pe care l-ai primit?

Ţin cont de sfaturile pe care le primesc de la cei apropiaţi, iar cel mai bun sfat pe care l-am primit şi vreau să-l dau mai departe este să nu renunţi niciodată la visele tale pentru că, mai devreme sau mai târziu, ţi se vor împlini!

10 Decembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod