Edvin Marton, Evgeni Plushenko, Surya Bonaly & Co. - Kings on Ice

Cine sunt ei?


Edvin Marton

S-a nascut in anul 1974, in Tiszaujlak - Ungaria si este compozitor si violonist. Numele original este Csury Lajos Edvin. Alaturi de celebra vioara Stradivarius, artistul face un cuplu de legenda, incantand publicul care il asculta la fiecare spectacol. Acesta reuseste sa faca o punte de legatura intre trecut si viitor, imbinand clasicul cu trendul actual.

Valoarea sa a fost confirmata si de numeroasele premii pe care le are in palmares. Printre acestea, se numara "Vioara de Aur" si "Emmy Award". De asemenea, a putut fi urmarit in concerte alaturi de artisti ca Seal, Zucchero sau Gloria Gaynor.

Inceputul colaborarii cu patinatorul Evgeni Plushenko l-a facut si mai cunoscut pe artistul din Ungaria. El poate fi urmarit alaturi de prietenul si colaboratorul sau in cadrul Campionatelor de Patinaj. Pe muzica realizata de el, Plushenko a devenit campion mondial.

Vioara Stradivarius


Instrumentul muzical a fost creat in urma cu 309 ani si prima data a fost folosit de Nicolo Paganini. Estimata la 4 milioane de dolari, vioara i-a fost donata lui Marton de catre Banca Elvetiei, iar acesta are dreptul sa o foloseasca toata viata.

Specialistii spun ca valoarea unei viori este data si de mana care o struneste, de sunetul care o umple si pe care il imbogateste cu fiecare arcus. Se pare ca cei doi, vioara si Marton, se potrivesc de minune, pentru ca show-urile pe care le fac merita toate aplauzele.

Evgeni Plushenko

Evgeni Plushenko s-a nascut in anul 1982 in Khabarovsk, o regiuni din Siberia. Numele intreg este Evgeni Viktorovich Plushenko, iar numele de alint este Zhenya. Inca de la varsta de 4 ani si-a dorit sa devina patinator. "Acesta a fost visul meu inca de la 4 ani. Am urmarit la televizor o competitie de patinaj artistic si, atunci, i-am spus mamei mele ca trebuie sa fiu si eu acolo. I-am spus ca vreau sa fiu campion olimpic. Acum am toate titlurile posibile si sunt foarte fericit.", declara artistul pe site-ul sau oficial.

De-a lungul carierei a facut performata, a reusit sa mareasca standardele recordurilor mondiale la 27 de puncte, chiar daca acest lucru urma sa-i afecteze parcursul mai tarziu, atat din punct de vedere profesional, cat si in ceea ce priveste sanatatea. Insa acum este bine, intentioneaza sa revina in competitie anul acesta, iar munca pe care o face alaturi de Marton nu poate decat sa-l multumeasca.

In lumea patinajului, Evgeni a intrat in istorie. El este primul patinator din lume care a executat: saritura cu quadruple toe loop - triplu toe loop - dublu loop (4-3-2), saritura pe care a facut-o din 1999 de inca 26 de ori; aterizarea dupa combinatia quadruple toe loop - triplu toe loop - triplu loop (4-3-3), aterizare pe care a reusit-o din 2002 de inca 4 ori; aterizarea dupa un triplu toe loop - triplu toe loop - triplu loop - dublu loop (3-3-3-2).  

Este patinatorul cu cele mai mari performante, fiind unul dintre putinii care au executat "rasucirea Biellmann".

Dupa experienta din 2007, Evgeni revine in fata publicului roman. "Este ceva inimaginabil. Nu am crezut ca poate exista atat de mult entuziasm si atat de multa pasiune. Experienta Bucurestiului este uluitoare.", a precizat artistul.

 

Comentarii (13)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lauraboboc pe 21 Apr 2008, 15:18
    lista castigatori

    buna ziua vrea sa stiu unde si cand veti afisa lista castigatorilor pentru marele eveniment Kings on Ice! tinand cont ca astazi suntem in 21.04.08 multumesc anticipat

    0
    0

  • mihaelavaipan pe 14 Apr 2008, 21:21
    invitati

    Poate atunci cind va fi gata patinoarul din Iasi, la inaugurare, vom avea si noi onoarea sa avem invitati acesti mari patinatori. Pina atunci toate cele bune.

    0
    0

  • Lorryd pe 14 Apr 2008, 16:31
    intrebare

    Cu bilete de 100 se poate vedea ceva? Sper sa mai gasesc macar la pretul asta pt data de 24...M-am trezit cam tarzior...Imi place mult Edvin Marton. Si am percutat tarziu si la concertul de anul trecut...Cand am vrut eu sa cumpar, se vandusera toate:(

    0
    0

  • Roxana pe 14 Apr 2008, 14:34
    organizatorii raspund intrebarilor

    Dragele nostre EVE, va multumim pentru interesul vostru fata de Kings On Ice! pentru Alexandra: da, in ambele zile veti vedea acelasi show. pentru Beatricelinda: toate informatiile legate de bilele pot fi gasite pe bilet.ro, la evenimentul Kings on Ice, iar biletele pot fi achizitionate din reteaua bilet.ro, site pe care gasiti la sectiunea "magazine" locurile de unde puteti cumpara bilete pentru Delia: pregatim o surpriza fanilor din Timisoara - Edvin va sustine spectacolul sau STRADIVARIUS CONCERT SHOW in data de 31 mai 2008. pentru Silvia: te invitam la spectacol!

    0
    0

  • Anton Silvia pe 13 Apr 2008, 23:56
    spectacolul de basm

    Spectacolul va fi transmis pe posturile TV? pe care post ? ziua si ora .

    0
    0

  • Silvia Anton pe 13 Apr 2008, 23:52
    Edvin = divin

    Edvin e genial si nu poti sa nu fii indragostita de el si de muzica lui divina . Mi-as dori sa fiu una din castigatoarele unui bilet.

    0
    0

  • Alexandra pe 13 Apr 2008, 19:54
    tot bilete

    eu am luat bilete la 170 lei.mai sunt sil la 100 cele mai ieftine, dar nu stiu cat de bine s-ar vedea de acolo...cele mai bune sunt undeva la 350

    0
    0

  • delia pe 13 Apr 2008, 17:43
    vrem si in timisoara

    speram ca pe viitor aceste spectacole pot fi vazute si in alte mari orase, cum ar fi Timisoara, ii ador pe cei trei si as vrea sa ii vad si eu

    0
    0

  • danazuzu pe 12 Apr 2008, 21:41
    bilete

    si cat ai dat p el?sau ai putea sa ma ajuti te rog:D

    0
    0

  • Alexandra pe 12 Apr 2008, 12:44
    bilete

    eu am luat biletele de la flanco din orhideea prin reteaua bilet.ro

    0
    0

  • danazuzu pe 12 Apr 2008, 11:39
    bilete

    voi de unde ati luat biletul?caut de mult timp...puteti sa ma ajutati va rog

    0
    0

  • Beatricelinda pe 12 Apr 2008, 08:04
    Intrebare ! :)

    Puteti afisa si pretul biletelor ?

    0
    0

  • Alexandra pe 11 Apr 2008, 23:23
    despre eveniment

    Astept cu nerabdare evenimentul!Mi-am luat bilete pentru data de 25 si as vrea sa stiu totusi un lucru: spectacolul este acelasi pe 24 si pe 25 sau pe 25 este partea a doua-continuarea spectacolului inceput pe 24?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod