Din nou îndrăgostită: Pippa Middleton are un nou iubit

Sora ducesei de Cambridge are o relaţie cu James Matthews, un tânăr foarte bogat şi totodată fratele unui star de reality show.

Pippa Middleton nu mai este singură. După în octombrie s-a despărţit de Nico Jackson, managerul unui fond de investiţii, ea se întâlneşte acum cu James Matthews, al căui frate mai tânăr, Spencer, este starul show-ului de televiziune "Made in Chelsea",

O sursă din anturajul Pippei a declarat pentru Daily Mail că ei s-au cunoscut în 2012, iar relaţia lor a fost la început una de tatonare, apoi a devenit mai serioasă. Persoana citată a mai spus că Pippa şi James sunt împreună de două luni şi au petrecut de Anul Nou o vacanţă de opt zile în insula caraibeană St Barts.

"James este realmente îndrăgostit de Pippa, iar ea e pe urmele lui.

E o afecţiune puternică între ei", a spus sursa citată de ziarul britanic.

Matthews are 40 de ani şi este director executiv la Eden Rock Capital Management, o companie de consultanţă în domeniul investiţiilor, pe care el a fondat-o în 2001. Părinţii lui, David şi Jane, conduc hotelul Eden Rock din St Barts, un complex turistic exclusivist, foarte scump. Dar în loc să stea acolo, sora Ducesei de Cambridge a preferat o vilă luxoasă, situată pe dealurile din preajma capitalei insulei, Gustavia.


Pippa (32 de ani) a mers în vacanţă însoţită de fratele ei, James, şi de iubita acestuia, Donna Air, probabil o stratagemă pentru a abate atenţia paparazzilor de la noul ei iubit, notează Daily Mail. Matthews a stat şi el în vila închiriată de Pippa, deşi hotelul părinţilor era la doi paşi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod