Diferenta de inaltime, impediment in calea dragostei?

Multe dintre noi ne-am gandit ca diferenta de inaltime poate reprezenta un pericol pentru relatia noastra.
Multe dintre noi ne-am gandit ca diferenta de inaltime poate reprezenta un pericol pentru relatia noastra. Insa, este oare adevarat? Chiar este asa de important acest lucru? Aceeasi intrebare si-au pus-o si vedetele de la Hollywood.

Chiar daca atunci cand ii privesti la televizor ai impresia ca sunt inalti, frumosi, tot timpul pregatiti pentru orice, lucrurile nu stau tocmai asa. Tom Cruise, Miley Cyrus sau Hayden Panettiere sunt numai cateva exemple de oameni pentru care inaltimea nu a fost un impediment nici in calea dragostei, dar nici in calea unei cariere de invidiat.

Diferenta de inaltime in cuplu: "Imi imaginam ca trebuie sa stau pe o cutie de mere ca sa pot sa filmez"


Miley Cyrus este una dintre vedetele care a fost complexata cel putin o data de inaltimea ei. Atunci cand filma pentru pelicula "The Last Song", declara ca are realmente probleme din cauza inaltimii, pentru ca partenerul ei, Liam Hemsworth, este mult prea inalt pentru ea. Ea are 1,67 m, iar Hemsworth, 1.93m. "Eram foarte ingrijorata de aceasta diferenta de inaltime", declara Cyrus. "Imi imaginam ca trebuie sa stau pe o cutie de mere ca sa pot sa filmez, insa nu a fost asa, lucrurile au mers foarte bine", conchide actrita.

Mai mult decat atat, aceasta diferenta de inaltime nu a fost o problema nici in plan personal, pentru ca cei doi traiesc acum o frumoasa poveste de dragoste.

In aceeasi categorie se inscrie si cuplul format din Ashley Tisdale, vedeta din "High School Musical", si iubitul ei, regizorul Scott Speer. Chiar daca ea are 1,76 m, iar el 1.90 m, relatia lor nu are de suferit, ba din contra, evolueaza foarte frumos. Nici Hayden Christensen, care are 1,88 m, nu s-a aratat interesat de inaltimea partenerei atunci cand a ales-o pe Rachel Bilson (1,58 m).

Un exemplu de urmat, in care nici diferenta de inaltime, dar nici cea de varsta, nu a reprezentat un motiv de ingrijoare este cuplul format din protagonista din "Heroes", Hayden Panettiere, care are 1,67 m si iubitul ei, campionul la box, Wladimir Klitschko, care are 1,82 m.

Sa nu uitam nici de frumoasa actrita Eva Longoria Parker si de sotul ei, Tony Parker, pe care ii despart nu mai putin decat... 30 de cm. Insa, in ciuda acestei diferente, Longoria considera ca are cel mai frumos sot de pe pamant, iar fericirea pe care o simte alaturi de el nu se poate descrie in cuvinte. "Da, sunt indragostita. Tony este o persoana incredibila, este barbatul perfect. Poate ca este mult, mult mai inalt si mai mare decat mine, insa nu asta este problema", declara actrita. "Dragostea e oarba", conchide ea.

"Avem aceeasi inaltime... in papuci de casa"


Monica si Irinel Columbeanu, Roxana Ciuhulescu si Mihai Ivanescu, Iulia Vantur si Marius Moga sunt doar o parte dintre exemplele de pe la noi. La un moment dat, Iulia Vantur a facut un comentariu amuzant referitor la aceasta asa zisa problema: "Problema inaltimii este problema altora, nu a noastra. Avem aceeasi inaltime... in papuci de casa". Aceasta afirmatie demonstreaza mai bine decat orice, ca atunci cand exista sentimente, diferentele... "ies pe usa din dos".

Iata care este parerea prietenilor de pe Facebook si Twitter


Asadar, daca am vazut cum sta treaba cu vedetele a venit vremea sa auzim si parerea oamenilor normali care nu-si traiesc viata in fata camerelor de luat vederi. Prietenii nostri de pe Facebook au avut ocazia sa-si spuna parerea raspunzand la provocarea noastra de astazi: "Diferenta de inaltime in cuplu. El mai inalt decat ea sau ea mai inalta decat el? Si care ar fi diferenta ideala?”

Iata ce a raspuns Catalina: "Nu conteaza inaltimea, ci conteaza istetimea...". Nici Onutza nu a ratat aceasta intrebare si a spus clar: "El mai inalt cu 20 cm! just perfect!". Pe de alta parte, Cristina a tinut sa faca o precizare, ca o concluzie la tot ce am spus pana acum: "El mai inalt, e clar, dar sincera sa fiu, putin conteaza aceasta problema... Daca dragoste e, nimik nu mai conteaza".

Tu ce crezi? Pentru tine, cat este de importanta aceasta diferenta?

 

Comentarii (15)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dia pe 18 Aug 2012, 01:04
    inaltimea

    bai,sincer sa fim realisti ca arata urat ca ea sa fie mai inalta decat el,cel putin mie mi se pare hidos,cand el e mai inalt,no problem,just perfect dar cand ea e cu 3 capuri mai mare decat el e penibil!

    2
    3

  • alexandra pe 12 Mar 2012, 22:55
    conteaza pentru ceilalti pt ca nu se abtine sa nu judece

    eu am cunoscut un om minunat,pot sa spun ca este barbatul perfec diferentele dinte noi sunt multe,eu am doi copii si am 25 de ani iar el are 34 si nu a fost casatorit,eu sunt mai optimista el putin mai pesimist,eu am 1,78 iar el1,160.uneori diferenta de inaltime face diferenta dar doar in ochii celorlatii pentru sunt obisnuiti cu anumite sandrde impuse si nerespectate de nimeni.ce traim noi acum e unic pur si profun si suntem constienti ca mereu va fi cineva impotriva.

    4
    0

  • andy pe 8 Ian 2012, 18:02
    nu cred ca conteaza//

    si intre mine si prietenul meu e o diferenta de 35 de cm..eu am 1.50 iar el 1.85..adika,problema e la mine ca sunt micuta.sunt putin complexata din cauza inaltimii..si uneori ma afecteaza rautatile altora..dar ne iubim ..si pe el nu'l deranjeaza cu nimic..nu cred ca asta ar trebuie sa conteze intr'o relatie nu conteaza cat de inaltimea,ci istetimea ,nu conteaza criteriile astea chiar daca pe mine ma afecteaza cateodata,el ma iubeste asa cum sunt :X

    3
    1

  • Claudia pe 23 Nov 2011, 14:29
    :-s

    Si intre mine si prietenul meu este o diferenta de 30 de cm....uneori ma gandesc daca conteaza....adika,problema e la mine ca sunt micuta,ptn dezvoltata...dar nuj ke sa zik,de intelegem minunat si tinem ft mult unul la altul

    1
    0

  • ralu pe 18 Aug 2010, 12:34
    :)

    eu sunt putin complexata din cauza inaltimii,eu am 1,65 si prietenul meu are 2,03...poate nu ar trebui sa ascult rautatile altora

    12
    1

  • maria pe 18 Mai 2010, 19:53
    diferenta de inaltime?

    Nu conteaza care din cei doi este mai inalt. Ceea ce conteaza este dragostea si intelegerea. Parerea lumii ? Apa de ploaie! Reguli impuse de societate? Imi pare rau dar societatea de multe ori este compusa din snobi si oameni ingusti la minte, care nu au decat o singura placere: aceea de a critica.

    3
    0

  • alexandra pe 18 Mai 2010, 10:17
    relevant???NU

    nu inteleg de ce se pune problema diferentei de inaltime cand el e mai inalt???? el TREBUIE sa fie mai inalt. Problema e cand ea e mai inalta, atunci arata penibil, in viziunea mea. Cuplurile descrise de autoare in articol au minimum de diferenta intre inaltimi, in conditiile in care ele poarta mereu toc, deci nu se prea vede, iar diferenta e in favoarea lui. Nu inteleg rostul articolului. Prejudecata este cand el e mai scund, nu cand ea e mai scunda. N-a zis nimeni ca oamenii trebuie sa aiba aceeasi inaltime, ca sa se iubeasca, deci ce legatura are inaltimea de 1.76 a ei si 1.90 a lui (cuplu Tisdale-Speer) cu dragostea? Se spunea cumva ca trebuie sa fie amandoi de 1.90 ca sa se iubeasca? Cred ca ai inteles gresit tabu-ul cu diferentele de inaltime in cuplu. Exemplele corecte erau cele romanesti prezentate (Familia Columbeanu, Familia Moga). acolo da!

    3
    2

  • Yna-Gabriela pe 18 Mai 2010, 08:57
    ;))

    ....Miley Cirus are 1.64, Ashley Tisdale 1.60,Hayden Panettiere are doar 1.55...si inaltimea chiar nu conteaza:)

    1
    2

  • Meda pe 18 Mai 2010, 06:51
    :)

    cate probleme inventate....fostul meu iubit era mai inalt decat mine cu 40 de cm si a fost o relatie superba, meciurile de basket dintre noi erau intr-un mare fel :)). Actualul e mai inalt decat mine cu 17 cm si e minunat :)...deci lasati inaltimile si traiti-va dragostea...parerea mea ;)

    5
    0

  • Adelaide pe 17 Mai 2010, 21:50
    inaltimea nu conteaza:)

    iubitul meu are 1.89 iar eu am 1.50....iar inaltimea nu este o bariera in calea iubirii noastre:)

    9
    0

  • Alexandra pe 17 Mai 2010, 21:07
    in dragoste inaltimea nu conteaza

    eu am 1,56 si prietenul meu are 1,80...si suntem impreuna de aproape doi ani,si ne iubim foarte mult..iar problema inaltimii nu a existat niciodata :)

    5
    0

  • doli pe 17 Mai 2010, 19:54
    ***

    Barbatul meu e mai mic decat mine cu vreo 10cm,dar nu l-as da pe 10 barbati mai inalti.La inceput ma deranjau un pic comentariile celorlalti,dar cu timpul a inceput sa nu ma mai intereseze.Tot ce conteaza e iubirea si respectul ca doar nu iti da lumea de mancare

    5
    0

  • Cristina pe 17 Mai 2010, 19:32
    :P

    Diferenta de inaltime intre mine si iubitul meu, cu care sunt impreuna de 2 ani, este foarte mica. Adica el e mai mare cu 3 cm decat mine, diferenta insesizabila atunci cand nu port tocuri, iar ca orice femeie tocul este binevenit, din numeroase motive. Evident ca atunci cand port un toc de 12 cm , par mult mai inalta decat el, si ma mai ajuta si constitutia sa "castig" in inaltime. Multa lume critica cand ma vad mai inalta decat el, chiar daca nu cu mult. insa tot ceea ce conteaza este ca noi sa ne simtim bine unul cu altul, si sa nu bagam de seama ce spun gurile rele, sau chiar invidiosii. Asa ca fie ca sunt 2 cm sau 30, tot ceea ce conteaza intr-un final este iubirea!

    2
    0

  • Lariiis pe 17 Mai 2010, 18:29
    :-?

    Normal ca nu conteaza..Conteaza doar sa fi fericit alaturi de pers. iubita:D

    0
    0

  • Roxana M pe 17 Mai 2010, 18:25
    Diferenta de inaltime

    Nu conteaza chiar deloc. Prietenul meu este mai inalt cu 20 de cm, dar m-am invatat sa port mai mult tocuri, decat de obicei. A inceput sa-mi placa si ridicatul pe varfuri :)

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod