Diana Stirbu a lansat programul kangoo jumps pentru copii alaturi de Ioana Ginghina si Roxana Ciuhulescu

Diana Stirbu, instructor international de kangoo jumps a lansat miercuri, 17 septembrie programul pentru copii Jumping Kids la Cambridge School of Bucharest alaturi de invitatele speciale Roxana Ciuhulescu si Ioana Ginghina.

“Jumping Kids motiveaza copiii sa aiba activitate fizica si-i ajuta sa se dezvolte armonios. Ghetele kangoo jumps sunt atat de distractive, incat ei uita de efortul fizic, iar clasa de aerobic este stucturata tot pe coregrafie. Nivelul grupei este unul pentru incepatori. Nu este necesar sa aiba o pregatire inainte, scopul grupei fiind acela de a-i ajuta sa capete rezistenta, sa invete sa faca exercitii corect si sa se obisnuiasca sa faca sport”, spune Diana Stirbu.

“Mi se pare laudabila actiunea Dianei pentru ca in ziua de azi sunt foarte multi copii supraponderali care au nevoie de miscare si sper sa se extinda in foarte multe scoli.

Am participat cu drag alaturi de Diana care este o persoana minunata si sper ca pe viitor sa avem si alte actiuni impreuna”, declara Roxana Ciuhulescu, care a venit la eveniment impreuna cu fiica ei, Ana.

“Am avut langa mine doua mamici minunate care se implica in activitati sportive si creative pentru copii, Roxana Ciuhulescu si Ioana Ginghina. Au urcat si ele pe ghete si am facut antrenamentul impreuna”, adauga Diana Stirbu.



“M-am bucurat mult de invitatia Dianei Stirbu de a veni alaturi de ea sa facem miscare impreuna cu elevii de la Cambridge.

Este esential ca cei mici sa faca sport, iar antrenamentele kangoo jumps pot fi foarte dragute si distractive, asa ca miscarea poate deveni placere! Trebuie sa le umplem timpul cu activitati creative si distractive, care sa-i scoata din aceasta lume "statica". De aceea am facut eu si eu programele MiniArtShow by Ioana Ginghina si ma bucur ca mai sunt oameni ca Diana care se gandesc la programe pentru copii, prin care sa-i ridicam de pe scaune”, declara Ioana Ginghina.

Programul Jumping Kids este dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 10 si 14 ani si implica doua antrenamente pe saptamana: unul Kids Dance Aerobics si unul de kangoo jumps, de aceea numarul de kilograme minim admis este de 30.
Odata inscrisi in grupa Jumping kids parintii participantilor primesc pe mail sfaturi pentru o alimentatie corecta de care trebuie sa tina cont pe parcursul antrenamentelor.

“Imi doresc sa ajung sa predau in toate scolile din Bucuresti. Sa vad mai multi copii facand miscare. Predau un sport frumos si interesant, iar reactiile lor pozitive ma stimuleaza sa duc cat mai departe proiectul”, spune Diana Stirbu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod