Diana Munteanu-Niculescu pregateste o “Conferinta de presa”... cu bebe

La sfarsitul lunii iunie, Diana Munteanu-Niculescu il va primi pe cel mai important invitat din viata ei.
La sfarsitul lunii iunie, Diana Munteanu-Niculescu il va primi pe cel mai important invitat din viata ei. Bebe, pentru ca deocamdata nu s-au gandit la un nume pentru baietel, o sa completeze imaginea familiei Niculescu. Si, pentru ca e martie, ne-am gandit sa vorbim cu Diana despre mame, despre sarcina si despre cat de importanta este aceasta perioada pentru ea.

Imi poti da o definitie a zilelor de 1 martie si de 8 martie?


Pentru mine 1 Martie inseamna o noua primavara mereu, prilej de bucurie pentru ca e anotimpul meu preferat, iar 8 Martie inseamna mama. Imi aduc aminte de copilarie si de surprizele pe care i le pregateam mamei.

Cum simti aceste zile acum cand esti insarcinata? Exista vreo deosebire fata de anii trecuti?


In ultima vreme sunt oricum mult mai bine dispusa. Dar 8 Martie va insemna cu adevarat ceva pentru ca acum voi fi si eu mama.

Este mai atent Claudiu cu tine acum ca esti insarcinata?


Pot spune ca nu este mare diferenta si asta pentru ca el este mereu foarte atent, insa totusi acum parca e mult mai grijuliu. Chiar si din cantonament ma suna de o mie de ori pe zi si ma intreaba cum ma simt.

Obisnuieste Claudiu sa-ti ofere martisoare? Iti mai amintesti care ti-a placut cel mai mult?


Da, dar in special flori... toate au fost la fel de frumoase.

Exista o traditie in familia ta sa se sarbatoreasca Ziua Martisorului si Ziua Mamei?


Este mult spus sa se sarbatoreasca, dar de cand ma stiu de 1 si 8 Martie tata si fratele meu ne-au adus martisoare si flori mie si mamei. Acum, ca nu mai stau cu ei, martisorul si florile vin din partea lui Claudiu.

Iti mai amintesti care este primul cadoul pe care i l-ai facut mamei tale de 8 Martie?


Din ce imi amintesc eu... cadourile pe care i le dadeam mamei erau la serbarea de 8 Martie, unde toti copii din clasa confectionau cateo felicitare speciala. Imi amintesc ca era o coala roz cu multi ghiocei pe care eu am facut-o special... ce vremuri... Acum nu cred ca se mai practica in scoli astfel de lucruri si e mare pacat.

Ai aflat sexul copilului? Ce-ti doresti? V-ati gandit la nume?


Da, este baietel! Sincer nu aveam preferinte, dar ma bucur ca este baietel! Cat despre nume... inca nu... mai avem timp!

Hai sa ne jucam putin. Poti sa-ti imaginezi care este cel mai frumos cadou pe care ar putea sa ti-l faca micutul tau?


Vai, nu stiu... cred ca sa-mi spuna mama!

27 Februarie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod