Despărţirile anului 2013. Iată cine nu mai formează un cuplu!

Anul 2013 pare a fi anul despărţirilor în showbizul autohton. Încă din primele zile ale anului au apărut ştiri despre despărţiri, precum divorţul Andreei Marin de Ştefan Bănică.
1 din 9

Andreea Marin şi Ştefan Bănică, divorţul anului

Dacă nunta anului a fost cea a Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav, divorţul anului a fost cel dintre Andreea Marin şi Ştefan Bănică. Despărţirea celor doi a fost anunţată chiar în primele zile ale lui 2013, înainte ca foştii soţi să plece împreună într-o ultimă vacanţă, în Dubai. De la pronunţarea divorţului şi până astăzi cei doi şi-au refăcut vieţile, Ştefan Bănică iubindu-se cu Lavinia Pârva, în timp ce Andreea Marin trăieşte alături de turcul Tuncay.
26 Decembrie 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andra pe 25 Dec 2013, 13:39
    gramatica asta

    Chiar lasati pe oricine sa faca materiale pentru site-ul asta? " v-a divorta", e rusinos...

    0
    0

  • Alina pe 25 Dec 2013, 02:35
    ....

    Imi cer scuze, am facut o greseala in ce priveste titlul. Oricum, este un subiect serios si cei care se casatoresc o fac cu prea multa lejeritate, fara sa se gandeasca totusi ca este un pas important cu care nu merita sa te joci, daca nu merge,divortam.

    0
    0

  • Alina pe 25 Dec 2013, 02:32
    ....

    Titlul articolului spune clar: divorturile anului 2013. De ce umpleti articolul cu persoane care au fost doar intr-o relatie de scurta durata, nefiind vorba de casatorie? Atunci spuneti altfel: despartirile anului 2013. Un divort este cu totul altceva,mult mai greu si demn de luat in serios, pt ca se intampla tot mai des.

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod