Demi Moore, o diva la Bucuresti

Dupa concertul de sambata, 17 mai, al artistei Kylie Minogue, o alta diva paseste pe taram romanesc. Duminica, 18 mai, Demi Moore a sosit in Romania pentru a participa la filmarile peliculei "Bunraku"...
Dupa concertul de sambata, 17 mai, al artistei Kylie Minogue, o alta diva paseste pe taram romanesc. Duminica, 18 mai, Demi Moore a sosit in Romania pentru a participa la filmarile peliculei "Bunraku", in studiourile Media Pro Pictures din Buftea. Actrita va sta in tara noastra trei saptamani, fiind la prima sa vizita.

Filmarile la productia "Bunraku", in regia lui Guy Moshe, au inceput pe data de 15 aprilie 2008, iar din distributie mai fac parte Woody Harrelson si Josh Hartnett. Productia, a carei actiune este plasata intr-un univers asemanator celui din "Sin City", imbina elemente din jocuri video, benzi desenate si teatrul japonez de papusi. Moore a fost distribuita in rolul sclavei unei capetenii de razboinici, care este fortata sa il ia in casatorie pe un barman interpretat de Woody Harrelson.

Demi Moore sau succesul femeii la 46 de ani


Pe numele sau real Demetria Gene Guynessi, Moore s-a nascut pe 11 noiembrie 1962 in Roswell, New Mexico, Statele Unite, avand doi parinti alcoolici. La 16 ani, dupa sinuciderea tatalui, Demi renunta la scoala, devenind model si un adevarat sex simbol.

S-a casatorit pentru prima oara la varsta de 18 ani cu un cantaret rock, Freddy Moore, dar mariajul nu a durat decat patru ani. In 1985 se logodeste, de acesta data cu actorul Emilio Estevez, dar se despart amiabil dupa doi ani.

Urmeaza in 1987 cea mai mediatizata relatie a sa, cea cu Bruce Willis, a carui partenera de viata devine, in mod oficial, in acelasi an.

Dupa o perioada in care drogurile, viata de noapte si cateva roluri reprezentau principalele sale "realizari", Moore trece printr-o perioada de stabilitate emotionala si succese profesionale: in 1988, o naste pe Rumer Willis, urmata mai tarziu de Larue Scout si Tallulah Belle (numele celor trei fiice au fost concepute dupa idei proprii ale sotilor), in 1990 este distribuita in filmul "Ghost", care se dovedeste un adevarat succes, pozeaza goala si insarcinata in sapte luni pe coperta publicatiei "Vanity Fair", iar ofertele pentru a juca in filme incep sa curga.

Filme precum "Indecent Proposal", "Striptease" si "G.I. Jane" au propulsat-o pe Moore in topul celor mai bine platite actrite. Cu toate acestea, anul 1998 ii aduce un nou dezechilibru emotional: dupa 11 ani de convietuire, Demi si Bruce Willis se despart, iar actrita prefera sa petreaca mai mult timp cu fiicele sale, lasandu-si cariera intr-un con de umbra.

In 2003, gaseste din nou dragostea in bratele mult mai tanarului actor si realizator MTV Ashton Kutcher, iar cariera sa se relanseaza printr-o aparitie magnifica si "retusata" in "Charlie's Angeles: Full Throtte". Intr-o forma de invidiat si cu un tonus proaspat, Demi reuseste sa cucereasca inca o data publicul masculin si nu numai. Proaspatul cuplu devine adept al religiei foarte la moda la Hollywood, Kabbalah, alaturandu-se membrilor arhicunoscuti, cum ar fi Madonna si Paris Hilton.

2005 este anul in care Demi si Ashton isi unesc destinele, in ciuda diferentei de varsta de peste 15 ani. La ceremonie a participat si fostul sot al actritei, Bruce Willis, cunoscut fiind faptul ca cei doi se inteleg foarte bine si se implica in cresterea si educarea celor trei fiice ale lor.

Anul 2006 ii aduce o colaborare cu fostul iubit Emilio Estevez pentru pelicula "Bobby", o ecranizare ce are ca tema centrala asasinarea fostului presedinte american Robert F. Kennedy, iar in 2007 joaca alaturi de Kevin Costner in thriller-ul psihologic "Mr. Brooks".

Blamata pentru ca a cheltuit sute de mii de dolari pe operatii estetice din dorinta de a arata mai tanara, Demi Moore reuseste, la 46 de ani, sa apara pe copertele mai multor reviste din SUA si sa fie un model pentru tanara generatie. Si ca sa il faca pe Ashton si mai fericit, planuieste ca in viitorul apropiat sa ii daruiasca un baietel!
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic
  • eva
    admin_eva pe 21 Mai 2008, 12:02
    Raspuns Eva.ro

    Multumim pentru observatie, informatia a fost corectata. Multumim pentru intelegere.

    0
    0

  • Alexy pe 21 Mai 2008, 01:51
    Incorect

    Hm, mi se parea mie ceva ciudat la articolul asta. Nu stiam ca Demi Moore sa fi fost casatorita cu EmilioEstevez. Si am avut dreptate. Conform imdb, ea a fost casatorita cu Freddie Moore, Bruce Willis si acum cu Ashton Kutcher. Cu Emilio Estevez a avut o scurta logodna.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod