Degradare TV: Top 6 bătăi cu vedete

Circul vinde, fustele scurte cu vedere la... vând, prostia vinde. Iata doar trei elemente care duc garantat la succes.
Circul vinde, fustele scurte vând, prostia vinde. Iată doar trei elemente care duc garantat la succes. Pe o piaţă dornică de audienţă, audienţă care aduce bani, orice individ care vrea sa ajungă vedetă sau milionar cere ba circ, ba fuste scurte, ba prostie. În peisajul actual găsim la tot pasul aceste ingrediente, iar cei menţionaţi mai devreme fac uz de ele cu vârf şi îndesat.

Până nu demult ca să vezi, de exemplu, o bătaie în toată regula plăteai un bilet la o gală de box, unde lucrurile se întâmplau în cadru organizat. Astăzi este suficient să apeşi butonul verde de la telecomanda şi să beneficiez de un astfel de "spectacol", gratis, sau mă rog, în schimbul unui abonament la compania de cablu.

Am reuşit să realizăm un top 6 al celor mai "incendiare" bătăi de la TV, inspiraţi, evident, de circul mediatic realizat de fosta doamnă Moculescu, zilele trecute la emisiunea Acces Direct de la Antena 1.

Mariana Moculescu (foto): "Porc mistreţ", "Securistule", "Cămătarule"


Acestea au fost o parte din cuvintele de duh pe care i le-a adresat Mariana Moculescu fostului ei soţ, Marian Constantinescu. Scandalul există "pe rol" de o perioadă lungă de timp, iar acuzele venite din ambele părţi continuă să uimească asistenţa.
Cea mai nouă bombă aruncată de doamna în cauză sună de-a dreptul scârbos. Mariana Moculescu îşi acuză fostul soţ că ar fi sărutat-o pe fiica ei, Nidia, când aceasta avea doar 9 ani. Ce s-a întâmplat mai departe poţi vedea în materialul următor:



Marian Dârţă, bătut la Kanal D


Îţi mai aminteşti de renumitul, extraordinarul, nemaipomenitul hair-stilist Marian Dârţă, prietenul Adrianei Bahmuţeanu? Dacă nu, îţi povestim noi despre el şi despre o scenă absolut "memorabilă", din emisiunea "La şuetă cu Bahmu", unde Dârţă a fost bătut de o aşa numită regină... porno. Interesantă a fost replica moderatoarei: "Nu a fost nimic regizat!". Deci, merge şi cu regizare...




Andrei Gheorghe, bătaie pe bune sau nu


Trecutul vedetei Andrei Gheorghe îl ştim cu toţii şi nimic nu ne mai poate surprinde. Dar un filmuleţ realizat acum aproape 6 ani de zile îl arată pe Andrei Gheorghe, pe atunci angajat al Antenei 1, cum îi "pedepseşte", în direct, pe cei doi invitaţi pe care îi are în platou.
S-au vehiculat diverse variante, ba că a fost o chestie regizată, ba că a fost un promo, ba că totul a fost pe bune. Cert e că după acest incident ,realizatorul TV a încheiat contractul cu postul din Băneasa.



Magda Ciumac, victimă în direct şi în reluare


Încinşi la propriu de răsturnările senzaţionale de situaţie din cadrul serialului "Elodia" de la OTV, doi dintre invitaţi, în speţă Magda Ciumac şi un anume domn, Tom Baran, au decis să rezolve situaţia prin violenţă. Cine a câştigat? Cel care a fost mai uite de mână. În concluzie, domnul a reuşit să-i arunce mai tinerei domnişoare un pahar de apă în faţă. Oare avea machiaj rezistent la lichide?



Dan Diaconescu, direct la tomberon


O oră de maximă audienţă, două personaje controversate, un tomberon cu un moderator de... succes în el.
Este bineîneţeles descrierea unei scene memorabile care a avut loc, în direct, în cadrul unei emisiuni, importantă ca audienţă, difuzată de OTV . Pe scurt, Tolea Ciumac l-a aşezat pe Dan Diaconescu într-un tomberon de gunoi. Filmuleţul spune totul!



"Bideu" şi "Ciocu' mic" sau cum politica face... valuri


"Bideu" adică distinsul politician Marius Marinescu, actualmente la Partidul Conservator, a înţeles că lupta pentru putere înseamnă baie în direct. Zis şi făcut. Invitat în emisiunea "6!Vine presa!" de la B1TV, Marius Marinescu enervat la culme de replicile unui alt politician în vogă, zis şi Ciocu' Mic, respectiv Anca Constantinescu de la PDL, a luat cu avânt un pahar de apă care-i era destinat şi i l-a aruncat în faţă distinsei sale colege. Ce-a urmat?

19 Ianuarie 2011
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • myky007 pe 30 Ian 2011, 23:04
    circ

    numai pot de ras :)):)):))

    1
    0

  • FLORENTINA pe 19 Ian 2011, 18:44
    CIRC IEFTIN LA ANTENA 1

    DACA SI LA OTV AM AVUT CIRC SI BATAIE INDIRECT LA ORA DE MAXIMA AUDIENTA NU S_A LASAT MAI PREJOS SI POSTUL ANTENA 1 CARE A INVITAT DOUA PERSOANE CU UN VOCABULAR NEADECVAT SI DOI OAMENI CERTATI CU BUNUL SIMT, VORBE GRELE S_AU ARUNCAT SI BATAIA S_A INCINS, A INTERVENIT 3 PERSOANE DIN PUBLIC PT A POTOLI CELE DOUA PERSOANE CARE S_AU INCINS LA BATAIE SI INJURATURI, OARE NOI TREBUIA SA ASISTAM LA O ASA MAHALA? ASTA SE CHEAMA EMISIUNE SA TE SPURCI SI SA TE BATI?

    0
    0

  • micki23 pe 19 Ian 2011, 17:55
    groaznic

    doar idioti stiti sa promovati?

    0
    0

  • florin pe 19 Ian 2011, 17:36
    dati un clik..............si inscrietive si voi !!!!!!!!!!!!!

    http://fashionville.eva.ro/orasul-lui-floringrosu27

    0
    0

  • titi pe 19 Ian 2011, 13:04
    niste tarani

    dati si voi numai batai cu prosti si curve sunt si mai bune

    0
    0

  • dana pe 19 Ian 2011, 12:27
    e trist,dar adevarat! asta se vinde rpd si pe bani multi

    haha ce nume! tolea ciumac, bideu,ciocu mic! sunt nume de scena? e trist sa vedem cum a decazut baremul gusturilor si uite asa audienta imbogateste pe cine nu trebuie, sau tot pe ai lor(daca e regizat) sa mai crezi in sondaje de opinie! pleaca ai nostri,vin ai nostri...

    0
    0

  • adinamada pe 19 Ian 2011, 12:16
    Top 6 bătăi cu vedete

    Nu sunt dintre cele mai tari

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod