Decăderea Andreei Marin ca star TV. De ce vedetele feminine nu mai au succes după 40 de ani?

Deşi în urmă cu doar câţiva ani Andreea Marin era un personaj monden foarte mediatizat în presa din România, aceasta a dispărut treptat din peisajul de entertainment autohton. Însă, fosta soţie a lui Ştefan Bănică Jr. nu este singura vedetă TV care a decăzut odată cu înaintarea în vârstă.

Se pare că există un traseu prestabilit al carierei de vedetă, cel puţin în cazul femeilor din România. Află şi tu poveştile starurilor TV care au decăzut după ce tinereţea şi frumuseţea nu le-au mai fost calităţi principale.

Cum a involuat cariera în televiziune a Andreei Marin în ulimii ani

Andreea Marin şi-a început cariera de moderator TV în anul 1999, când a devenit gazda emisiunii "Surprize, surprize". Emisiunea difuzată de TVR1 în prime time în fiecare sâmbătă seara făcea parte din segmentul de divertisment şi social al Televiziunii Române şi a fost lider de emisie timp de câţiva ani.

TVR a încetat să o mai difuzeze în anul 2008, iar acela a fost momentul în care a început şi decăderea profesională a vedetei, în vârstă de 34 de ani la vremea respectivă.

Andreea Marin s-a reorientat ulterior către alte proiecte de jurnalism, publicitate şi relaţii publice şi a mai avut o singură tentativă de a reveni în televiziune, care însă a eşuat. Premiera acestui nou proiect, "Preţuieşte viaţa", a avut loc pe 20 octombrie 2013. Emisiunea a fost întreruptă pe 31 decembrie 2013, când a avut loc ultima înregistrare a acesteia, din cauza unor neînţelegeri dintre vedetă şi postul de televiziune TVR1.

2 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod