De ce îl iubim pe Pavel Bartoş? 7 motive pentru care vedeta TV ne-a cucerit inimile

Supranumit „Sexy Pavel Bartoş“, prezentatorul de la Pro TV este unul dintre cei mai îndrăgiţi oameni de televiziune, strângând milioane de persoane în faţa micilor ecrane atunci când prezintă „Românii au talent“ sau „Vocea României“.
1. Este un adevărat comediant. Pavel Bartoş este un om simplu, muncitor şi plin de viaţă. El a terminat Facultatea de Teatru la Cluj, după care a lucrat la Teatrul de păpuşi „Puck“ din Cluj şi la Teatrul Naţional din Cluj. La sfârşitul anilor '90, Pavel a lucrat la Teatrul de Nord din Satu-Mare, la Teatrul Naţional din Timişoara, la Teatrul Maghiar de Stat „Csicky Gergely“ şi la Opera Română din Timişoara.


Încă de pe vremea când lucra la teatru, Pavel Bartoş era iubit de public, reuşind să câştige numeroase premii, printre care Premiul Hystrion, pentru interpretare, la un festival din Cluj, şi Marele Premiu la Gala Tănărului Actor, la Costineşti.

2.

A păşit cu dreptul în televiziune. La începutul anilor 2000, Bartoş a ajuns la Bucureşti, fiind acceptat în trupa Teatrului „Odeon“. Mai mult, el a apărut în mai multe reclame şi spoturi publicitare, iar din anul 2002 a început să lucreze la TVR. Datorită faptului că era un tip glumeţ şi simpatic, trustul Media Pro l-a cooptat pe Pavel Bartoş în echipa de la Pro TV. Aşa cum se întâmplă cu toţi oamenii de televiziune care ajung la Media Pro, Pavel a devenit rapid o vedetă, atrăgându-şi de partea lui şi mai mulţi fani.

3. Telenovelele de pe Acasă l-au adus în atenţia publicului feminin. Pavel Bartoş a ajuns, în anul 2004, să joace în telenovele.
El a fost actor în „Numai iubirea“, „Păcatele Evei“ şi „Aniela“.

4. Prezintă „Românii au talent“ şi „Vocea României“. Datorită succesului obţinut în trecut şi caracterului său aparte, Pavel Bartoş a ajuns să prezinte două dintre cele mai urmărite emisiuni din istoria televiziunilor din România. Glumele, ieşirile şi replicile sale spontane au făcut ca publicul, deloc puţin la număr (în medie, la cele două emisiuni se uită 2,5 milioane de români pe ediţie), să-l îndrăgească din ce în ce mai mult pe Bartoş.

5. Are o famlie unită şi nu a fost implicat în scandaluri. Pavel Bartoş a ştiut să-şi ţină familia unită. El este căsătorit şi are două fetiţe, considerând că familia este echilibrul necesar în tot acest mare tumult profesional.

6.
Spune lucrurilor pe nume şi nu se ascunde.
Pavel Bartoş a vorbit, de fiecare dată când a fost întrebat, şi despre momentele din viaţa lui care ar putea ţine prima pagină a tabloidelor. „Am avut o studenţie tumultuoasă! Am avut parte de mai multe beţii. O dată mi-aduc aminte că m-am trezit la Sinaia. Şi eu eram student la Cluj“, a spus prezentatorul.

Mai mult, Pavel se mândreşte şi cu anumite lucruri de care alţi bărbaţi s-ar ruşina. „Îmi place să cumpăr Mărtişoare hand-made. Caut mărtişoare care să se potrivească cu personalitatea femeii care îl primeşte. Şi, ca un amănunt, în studenţie, doi ani la rând am vândut mărtişoare. Câştigam destul de bine pentru că, pe lângă produs, ştiam cum să-l împachetez frumos verbal“, a spus Bartoş pentru revista Pro TV Magazin.

7.

Este lăudat de prieteni. La adresa lui Pavel Bartoş, toţi cei care îl cunosc au doar cuvinte de laudă. Acesta este un tip săritor şi prietenos, care se adaptează imediat oricărei situaţii. „Pavel este un tip pe care te poţi baza în orice moment, nu numai ca şi prezentator. Nu cred că se gândea că ar putea face un cuplu de prezentatori cu mine“, a spus Smiley.

18 Martie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • irina pe 20 Mar 2013, 21:00
    fan

    intr adevar Paul Bartos este un actor si un om minunat..este foarte adevarat ca nu am petrecut decat 2-3 minute langa el cat mi a acordat un autograf cu ocazia venirii lui la Iasi impreuna cu echipa pROTV, insa mi am dat seama, de fapt am simtit ca este un om deosebit....il felicit pentru tot ceea ce este si reprezinta....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod