Dani Oţil, aventură cu o colegă de platou? Se ascunde de Mihaela Rădulescu?

Cu câteva seri în urmă, când bucureştenii aniversau zilele oraşului, paparazzii de la WOWbiz au reuşit să-l surprindă la ceas de seară pe Dani Oţil alături de Miruna Lica, colega lui de la „Neatza“.

Deranjat de ce a apărut în presă, matinalul de la Antena 1 a încercat să facă haz de necaz în propria emisiune, afirmând că ceea ce au scris cei de la WOWbiz nu este adevărat şi că el doar a condus-o pe Miruna la un taxi. Mai mult, Dani Oţil a afirmat că alături de el şi de Miruna se afla şi cameramanul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani“, Radu Iordan (Puberu), care era însoţit de iubita sa.

Dorind să facă lumină în acest caz şi să demonstreze că Dani o înşală pe Mihaela Rădulescu, cei de la WOWbiz au arătat din nou imaginile cu prezentatorul de la Antena 1 şi cu Miruna Lica.

În imagini se vede cum Dani iese din club alături de Miruna şi se îndreaptă spre taxiuri, însă în jurul lor nu este nimeni. În timp ce ei aşteaptă taxiul, un bărbat care trece prin zonă îl anunţă pe Dani că este urmărit de paparazzi, iar acesta pleacă de lângă Miruna, lăsând-o singură.



Cei de la WOWbiz au reuşit să ia legătura cu Dani Oţil şi să vorbească despre seara cu pricina, prezentatorul afirmând în continuare că alături de ei era şi Puberu. „Nu ştiu dacă o ieşire în oraş cu colegii reprezintă un material de presă.

Am arătat şi la 'Neaţa', fata este colega noastră. N-am plecat când v-am văzut. Orice bărbat îşi lasă colegii la un taxi. În spatele meu era Puberu cu iubita lui, deci puteaţi să daţi şi treaba asta“, a spus Dani.

Se pare că escapada lui Dani a ajuns şi la urechile Mihaelei Rădulescu, diva afirmând pe Facebook că oficial îi merge bine.

25 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod