Dana Savuica, despre operatiile ei estetice

Ideea de a face un shooting cu Dana Savuica exact in sala in care s-a operat estetic a fost bine primita de vedeta.
Ideea de a face un shooting cu Dana Savuica exact in sala in care s-a operat estetic a fost bine primita de vedeta. A vorbit deschis despre interventiile ei chirurgicale, despre parerile sotului si fiicei vizavi de nebuniile ei, in ultimul numar al revistei Story.

„Daca ajungem sa apelam la chirurgia estetica, trebuie sa o facem doar atat cat sa corecteze sau sa accentueze acele trasaturi care pot aduce un plus de fericire in sufletul nostru. Nu tine de curaj, ci doar de respectul de sine. Trebuie sa iei aceste decizii dupa mult timp de gandire, trebuie sa te sfatuiesti cu familia si sa o faci cu simtul masurii. Foarte important este pe mana cui te lasi, in momentul acela medicul este Dumnezeu... sau demon».  

Personalitatea nasului meu era mai mare decat a mea


„Am facut o rinoplastie in 1999. Aveam un nas cu «personalitate», ca sa ma exprim elevat, si «personalitatea» lui era mai mare decat a mea. Asa ca l-am operat la indemnul directorului de divertisment de la TVR 1, care, mai in gluma, mai in serios, imi spunea ca iese de pe ecran. Si o mai am pe cea de la buze, care a avut loc chiar in sala in care m-ati pozat voi».

Dana a optat pentru o proteza cu silicon pentru a-si mari si contura buza superioara, dupa ce a incercat in repetate randuri sa rezolve problema aceasta cu injectii care, din nefericire pentru ea, nu au dat rezultatul mult visat. „Acum ma simt bine in pielea mea, dar ma bucur in acelasi timp ca nu voi mai sta in fata oglinzii ca sa ascund lipsa volumului la buze cu creionul, facand tot felul de curbe, mai rotunde, mai ascutite... Ma stresa ca, dupa fiecare pahar dus la gura, ramaneam cu niste liniute, parca aveam mustata! Poate pe viitor o sa apelez si la altele. De exemplu, liniile de pe frunte, din cauza stresului si trecerii vremii, se accentueaza, ma gandesc ca le pot setrge cu «botox», la fel si pe cele din jurul gurii, acolo se foloseste acid hialuronic».

Nu stiu ce-i determina pe unii sa nu recunoasca


Majoritatea vedetelor nu recunosc astfel de schimbari, dar Dana Savuica este de alta parere. „Eu cred ca publicul apreciaza mai mult sinceritatea, faptul ca vedeta arata ca este om normal, cu dorinte, sperante si probleme. Nu stiu ce ii determina pe unii sa nu recunoasca, mai ales atunci cand fac o schimbare radicala. Se tem oare ca lumea ar rade de ei? Se tem sa arate ca sunt oameni si ca nu sunt invincibili in fata timpul? In felul acesta se pacalesc si se amagesc singuri, se imbata cu propriile fantezii despre suprematia lor.»

Razvan, sotul ei care ii sta alaturi de 20 de ani, a acceptat dorinta ei de a avea buze mai pline, desi el nu simtea nevoia de vreo schimbare. „Noi vorbim despre tot, dar el a spus ca asta chiar e decizia mea, pentru ca e vorba despre corpul meu, dar ca ma iubeste asa cum sunt. Dupa ce am ajuns acasa, vreo trei zile dupa interventie, cand buzele sunt umflate, s-a aratat cam sceptic fata de noua mea infatisare. Si el, si Julia
(n.r. - fiica lor) faceau haz pe seama mea si ma strigau Eva, Marinela sau Gina».

Monstri, cu buze de ceara, pieptul imens, totul plastifiat


„Este benefic pentru orice persoana daca reuseste sa corecteze micile imperfectiuni. Cele care se uita in oglinda si nu sunt niciodata multumite de felul in care arata, femei tinere care se transforma in niste monstri, cu buze de ceara, pieptul imens, totul plastifiat, bombat, taiat, ar trebui oprite de medic si trimise la psiholog sau chiar la psihiatru, nu pe masa de operatie», afirma Dana Savuica in Story.

Foto: Story
27 Octombrie 2009
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dana pe 26 Iul 2010, 09:34
    cum arata Dana inainte???

    Dar, cum arata Dana inainte? Cat de nazdravan ii era nasul? Si cat de suave ii erau buzele? As fi vrut sa vad niste poze de genul: INAINTE si DUPA. Se poate, draga redactie? Daca nu, atunci articolul este unul publicitar, un indemn la operatii inutile...

    1
    0

  • Flavia pe 11 Mai 2010, 05:56
    Operatii estetice versus perfectiuni imaginate

    Personal nu sint in masura sa judec persoanele ce si-au facut operatii estetice, pentru ca nu am experimentat asa. Cit de mult voi putea, voi face gimnastica si dieta, asa am trait dintotdeauna din copilarie aproape si nu imi pare dificil. Am 43 ani iar la trup arat de 25 inca. La fata arat de 30 de ani. Cu toate acestea am intilnit persoane frustate pe ele insisi care si-au facut interventii estetice pentru ceva imaginar, carora efectiv numai ele ar fi observat vreo inadvertenta. Asemenea persoane, trebuie sfatuite de un psiholog pentru a trece printr-o perioada de impacare cu sine insasi. Abia apoi, judecind cit de obiectiv posibil, ar trebui sa decida in asemenea situatii. Adevarat, exista situatii limita cind chirurgia estetica isi spune cuvintul: reconstructia in urma unei masectomii sau diverse situatii dificile, traumatizante. Orice ar fi, persoanele din lumea industriei filmului si prost influentate datorita presiunii pe care il confera asa numita "celebritate". Complimente pentru sinceritatea si curajul D-nei Dana Savuica. It takes guts to do it and to recognize it. Flavia.

    0
    0

  • maxOutlet pe 26 Apr 2010, 01:21
    calvin klein , diesel, guess, miss sixty, lacoste

    w w w. m a x O u t l e t . r o - Haine, Incaltaminte si Accesorii Αutentiсe din ultimele colectii la pret de Οutlet in ambalaj original cu insemnele brandului respectiv , etiсhete, holograma sau certificat de autenticitate, si acte de provenienta! LAСOSTE , СALVΙN ΚLEΙN , GUESS, ENERGIE , DІESEL , DSQUARED2 , MISS SIXTY -> CONVINGE-TE SI TU !

    0
    0

  • Anky pe 20 Apr 2010, 20:10
    rinoplastie

    mara.....cam cat mai exact costa ? lasa mi un id :)

    0
    0

  • Rosca Cristina pe 6 Mar 2010, 19:34
    liposuctie

    de ce nu se fac operatii si cand ai burtica mai mica?Daca cunoasteti un medic bun ce face astfel de operatii anuntati-ma si as vrea sa stiu si cat costa

    0
    0

  • Rosca Cristina pe 6 Mar 2010, 19:33
    liposuctie

    de ce nu se fac operatii si cand ai burtica mai mica?Daca cunoasteti un medic bun ce face astfel de operatii anuntati-ma si as vrea sa stiu si cat costa

    0
    0

  • a_dulse pe 13 Nov 2009, 16:24
    super tare!e o femeie superba

    am admirat.o mereu. sunt sigura k orice femeie ar schimba ceva la fizicul ei dak ar dispune d bani

    0
    0

  • mara pe 6 Nov 2009, 12:35
    rinoplastie

    Pentru Mihaela. Nu iti trebuie ff multi bani pentru rinoplastie.Cunosc un medic foarte bun la Timisoara ,orelist, care opereaza ff bine.Am fost pacienta dumnealui si sunt multumita de rezultat. ;)

    1
    0

  • Mihaela pe 28 Oct 2009, 17:28
    Bravo ei!

    Si eu mi-as face o operatie la nas , daca as dispune de bani....si curaj ...

    0
    0

  • adriana pe 27 Oct 2009, 22:57
    PhotoShopS

    daca tot vorbim de "masti" si de bun simt in materie de operatii estetice puteam macar sa nu photoshop-am o poza in asemenea maniera si dintr-un om sa facem o papusa...sau?!

    0
    0

  • Scrisori de la MosCraciun pe 27 Oct 2009, 21:06
    Bine ca recunoaste!

    Nici eu nu inteleg de ce se ascund unii!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod