Dan Diaconescu despre bani si cea mai mare avere a sa, Dona

Dan Diaconescu, „singurul moderator din tara asta care are emisiune de sase ore pe zi, sapte zile din sapte”, asa cum se descrie chiar el, spune ca face totul cu pasiune, chiar daca nu-i mai ramane prea mult timp liber.
Dan Diaconescu, „singurul moderator din tara asta care are emisiune de sase ore pe zi, sapte zile din sapte”, asa cum se descrie chiar el, spune ca face totul cu pasiune, chiar daca nu-i mai ramane prea mult timp liber. Ar vrea sa calatoreasca, de exemplu la Carnavalul de la Rio, si sa petreaca mai mult timp cu Emi si Dona (iubita, respectiv fiica lui).  

„Am patru vacante pe an: de Paste, Craciun, una vara si una iarna. Dona ma cearta, de ce nu o duc si o iau de la gradinita.
E o vorbareata, canta, danseaza, e averea mea, e o minunatie de copil. Abia astept sa implineasca varsta legala pentru munca sa o aduc la OTV sa imi ia locul”
, declara el intr-un interviu acordat in exclusivitate revistei Story.

Nici de casatorie, spune Diaconescu, ca nu are timp. “Cine ma mai ia pe mine la varsta asta, nici nu sunt vreun frumos...Cand? Nu am timp!”

„Am avut prima bicicleta la 23 de ani si mi-am luat-o din primul salariu”.

In schimb are foarte multi bani, o cladire in nordul capitalei, masini scumpe si un yacht, iar ultima oferta pentru OTV a fost de 30 de milioane de euro.


A pornit insa de jos, de foarte jos, avand in vedere ca provine dintr-o familie modesta, din Caracal. “Eu am fost un baiat sarac, am avut prima bicicleta la 23 de ani si mi-am luat-o din primul salariu, apoi am avut primii adidasi din al doilea si blugi din al treilea. Cand am constientizat ca am cu ce sa-mi fac toate poftele, a fost un moment de fericire maxima pentru mine, mai ca nu imi venea a crede”, povesteste Dan Diaconescu.

Ultimul moft: „Am fost recent in Hong Kong, mi-am luat bilet la business.
Eu, din Caracal, sa ajung sa dau 3.000 de euro pe un bilet de avion, iti dai seama, cine visa asta vreodata?”


Intreg interviul, mai multe despre averea sa si modul in care ii caracterizeaza pe „colegii” din alte televiziuni, cititi luni, in revista Story.
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • emilia pe 25 Apr 2010, 11:12
    sa faca acte caritabile ca nu am auzit

    daca se lauda ca este asa de bogat si nu mai are ce sa faca cu banii sa mai ajute si pde altii ca din prostia oamenilor s-a imbogatit . sa reflecteze emilia

    0
    1

  • doinel pe 7 Mar 2010, 23:38
    dan diaconescu

    bravo dane ! felicitari pentru toate realizarile tale,esti un baiat destept,asa se explica averea pe care ai facut-o,sa moara de ciuda toti dusmani tai !!!

    3
    0

  • Modelyn pe 25 Iun 2009, 23:43
    Esti Mai Praf K Noaptea

    Baiatule si tu o arzi in blugi....ti-ai cumparat adidasi din primu client care te-a.......din al doilea client ti-ai cumparat bicicleta fara lant,,,nu iti dai seama ca esti un parlit de om....revinoti baiatule si dute pe garla si canta poate iti creste si tie Ratingul Emisiuni....DESCHIDE OCHII ca poate nici pe aia nu o sa ii mai ai :))

    0
    1

  • CRISTINA PP pe 17 Mar 2009, 15:35
    DAN DIACONESCU

    CE SA-TI SPUN DANE, ESTI UN BAIAT AMBITIOS, NU PREA FRUMOS , NU PREA VOINIC,DESTUL DE DESTEPT SA DEVINA MILIONAR IN EURO , IDOLUL BABELOR NOCTAMBULE SI A CELOR CE ADORA SCANDALURILE , ,,PRIETENUL TUTUROR DILIMACHILOR '' , CE MAI ... UN BAIAT DESCURCARET DE NOTA 10 , SUCCES IN CONTINUARE !

    1
    0

  • Jenny pe 17 Mar 2009, 12:31
    Dan Diaconescu

    Diaconescu - un om deosebit, modest, sensibil, stie sa se comporte cu invitatii si nu vrea sa ii puna niciodata in ipostaze neplacute! Felicitari, meriti tot binele din lume, meriti o familie frumoasa si multe bucurii!

    2
    0

  • caty pe 17 Mar 2009, 00:13
    Dan Diaconescu

    Bravo lui ,ca a ajuns acolo und a visat .

    2
    0

  • m pe 16 Mar 2009, 22:09
    raspuns

    sigur ,oltenii au cu ce se mindri:un dan diaconescu,un marius tuca,...sa mai zic sunt destui

    2
    0

  • ghita luput pe 16 Mar 2009, 14:44
    Este un adevarat om un adevarat Romin

    Dan Diaconescu?este omul rominul adevarat este o legenda vie un om de mare caracter care nu uitade unde a plecat un om care nu este indiferent de semeni sai, Dumnezeu sal binecuvinteze avem nevoie de el .am sa ma rog toata veata pt el.nu stiu cum las putea contacta.mi-as dori mult.GHITA BaiaMare

    2
    0

  • GELU pe 16 Mar 2009, 11:28
    FELICITARI,

    MA BUCUR PENTRU TINE,CA AI AJUNS, UN OM DE MARE OMENIE,, TINO TOT ASA SI NU VEI REGRETA,, PAREREA MEA ?

    2
    0

  • laude pe 16 Mar 2009, 08:36
    laude...

    si aici se lauda ..ca de obicei OLTEANUL..

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod