Cum se îmbracă vedetele în timpul liber. Care dintre ele ți se pare mai stilată?

Suntem obișnuiți să le vedem aranjate din cap până în picioare pe covorul roșu, însă nu ești curioasă cum se îmbracă vedetele în timpul lor liber?
De la Victoria Beckham care nu iese niciodată nearanjată din casă, până la Julia Roberts care pare o femeie absolut obișnuită, îți arătăm cum se prezintă vedetele pe stradă atunci când sunt în timpul liber. 

Ne place când le vedem machiate, aranjate și îmbrăcate impecabil, însă în unele cazuri există o diferență foarte mare și rămâi șocat când sunt surprinse de paparazzi pe stradă, într-o zi obișnuită. Toată lumea știe că ținutele de gală sunt construite de stiliștii personali, iar bijuteriile și rochiile sunt de regulă oferite de designerii celebri. 

Ca să-ți faci o idee de cum arată Jennifer Aniston, Angelina Jolie, Nicole Kidman într-o zi obișnuită din viața lor, uită-te în galeria de mai sus. 

Aceste fotografii ne arată cu majoritatea vedetelor de la Hollywood arată ca niște femei obișnuite atunci când sunt în timpul lor liber cu partenerii, prietenii și copiii. 
24 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod