Cum s-a transformat Andreea Marin după divorțul de Bănică. Reacții ciudate ale vedetei

Începutul anului 2013 a fost unul incendiar pentru lumea mondenă și pentru tabloide, după ce Andreea Marin și Ștefan Bănică au anunțat că divorțează.

Special pentru a nu da apă la moară cârcotașilor, după ce au spus că se vor despărți, cele două vedete au plecat împreună în vacanță în Dubai, iar presa nu înțelegea exact ce se întâmplă cu Andreea Marin și Ștefan Bănică.

Relaţia dintre Bănică Jr. şi „Zâna Surprizelor“ a durat şapte ani, însă de un an de zile se vorbea despre un posibil divorţ. În prima jumătate a anului 2012, Andreea Marin a dat mai multe interviuri în care spunea că un divorţ nu te dărâmă şi că ea a mai trecut prin acest lucru. Mai mult, vedeta afirma că se va despărţi de Ştefan dacă va observa că relaţia lor nu mai poate continua.

Imediat după plecarea celor doi din ţară, tabloidele au încercat să afle cât mai multe detalii legate de divorţul dintre Andreea Marin şi Ştefan Bănică. Aşa au intrat în scenă, rând pe rând, diferiţi psihologi, prieteni sau vecini apropiaţi cuplului Marin-Bănică. „Motivul peste care Andreea Marin nu poate trece e infidelitatea pe care fie a bănuit-o, fie şi-a confirmat-o în decursul timpului vizavi de Ştefan Bănică. Croindu-şi imaginea unei familii-model, aşteptarea i-a fost înşelată în timp. Fiind o vedetă, Bănică a avut probabil relaţii extraconjugale“, a spus psihologul vedetelor, Ilie Marinescu.

În primele luni de după divorț, Andreea Marin și Ștefan Bănică au acordat mai multe interviuri presei și au acceptat, până la urmă, să discute și despre despărțirea lor. Atunci, cele două vedete afirmau că totul este ok între ei și că au trecut civilizat peste divorț şi au o relaţie bună în continuare. Mai mult de atât, Andreea a fost fotografiată, în luna aprilie, în compania fostei soacre, acasă la Ştefan. Se pare că diva se dusese la reşedinţa fostului soţ pentru a-i pregăti masa.

După ce a divorțat de Ștefan Bănică, Andreea Marin a trebuit să înfrunte şi criticile celor care susţin că vedeta s-a îngrăşat peste măsură şi că formele cu care a cucerit publicul s-au transformat în formele unei femei cu probleme de greutate.

Şi pentru că vedeta este conştientă de faptul că silueta ei a suferit nişte transformări, în aprilie s-a hotărât să se apuce de sport. Andreea Marin chiar a postat pe pagina personală de Facebook poze cu ea la sală. "A zis cineva că e uşor? E greu, provocator şi de-a dreptul enervant să te reapuci de sport şi o dietă echilibrată după o perioadă nebună de călătorii, nesomn, mâncat pe fugă prin benzinării sau aeroporturi", a scris Andreea. "M-am reapucat de treabă să îmi recapăt tonusul, fetelor, şi am de gând să vă motivez şi pe voi", a adăugat vedeta.



După ce a reușit să slăbească, Andreea Marin s-a afişat în public cu un nou partener, medicul turc Tuncay Ozturk. Cu toate că Andreea şi Ştefan s-au despărţit în condiţii civilizate, între cei doi a pornit un conflict în luna iunie a acestui an. Cântăreţul a atacat-o pe fosta lui soție, dând de înțeles că relația ei cu turcul Tuncay Ozturk ar fi început pe când ei încă erau căsătoriți.

„Din momentul în care am divorţat, fosta mea sotie e liberă să facă tot ce vrea, ca şi mine de altfel. Sigur, drumurile în Turcia din ultimii doi ani şi poziţia neclară vis-a-vis de presupusa ei relaţie a trezit noi speculaţii. Potrivit celor apărute în presă rezultă că relaţia dintre ei ar fi din timpul căsătoriei noastre, însă nu vreau comentez. Din respect pentru fiica mea, dar şi pentru mine, nu vreau să vorbesc despre asta“, a spus Ştefan Bănică.

„M-a surprins că Stefan a făcut o speculaţie pe tema relaţiei mele, că ar fi început în timpul căsniciei. Şi despre el s-au spus multe şi eu nu am fost altfel decât alături de el. M-a deranjat. Eu sunt un om care a luptat mult pentru căsnicia lui, până la capăt“, a fost răspunsul pe care Andreea Marin i l-a dat fostului ei soţ.

La doar câteva luni după acest schimb de replici, Andreea și Ștefan au pornit un război care pare a fi pe viaţă şi pe moarte, din cauza faptului că Ştefan Bănică a anunţat că are o relaţie cu Lavinia Pârva.

Chiar dacă abia acum Ştefan Bănică a recunoscut relaţia cu Lavinia, căsincia dintre el şi Andreea Marin a fost zdruncinată de un scandal imens care a avut loc în luna septembrie a anului 2011. Atunci, Lavinia Pârva a fost surprinsă de paparazzi în timp ce intra pe strada pe care are un apartament şi Ştefan Bănică, loc în care cei doi artişti au petrecut aproximativ trei ore.

După ce Bănică a recunoscut relaţia cu Lavinia, Andreea Marin şi-a schimbat radical discursul despre fostul ei soţ, lansând atacuri fără precent la adresa lui Ştefan. Invitată la emisiunea lui Teo de la Kanal D, fosta „Zână a surprizelor“ a spus că infidelitatea nu este motiv de divorţ, dar agresiunea este.

„Pentru mine, infidelitatea nu este un motiv de divoţ, agresivitatea, însă, da. Sunt alte lucruri mai rele: răspunsurile violente, reacţiile necontrolate în faţa copilului, agresivitatea în cuplu. Aş suporta eu sau tu ca fiica mea sau a ta să ia o palmă pentru că a văzut că mama ei a suportat asta? Ei bine, nu“, i-a spus Andreea Marin lui Teo.

Aceste atacuri ale Andreei Marin au venit în momentul în care a realizat că tot ceea ce presa scrisese în anul 2011 este adevărat. Cu toate acestea, Ştefan Bănică neagă în continuare că ar avea o relaţie cu Lavinia încă de acum doi ani de zile.

„Despre faptul că se speculează că am o relaţie cu Lavinia din 2011, e copilăreşte să crezi că Lavinia ne-a despărţit pe mine şi pe Andreea. Aşa cum e absurd să crezi că Andreea m-a despărţit de mama băiatului meu. Credeţi că ne descoperea cineva acum o săptămână plimbându-te în parc dacă ne ascundeam atât de bine? Noi am mai ieşit în public. În orice caz, relaţia a început la luni bune după divorţ“, a spus Ştefan Bănică la emisiunea „La Măruţă“.



Când a văzut că tot ce construise alături de Ștefan Bănică s-a dărâmat din cauza Laviniei, Andreea Marin a început să vorbească despre viața ei și despre noul ei iubit, afirmând că îi este foarte bine.

„Simt că trăiesc cu adevărat, dar asta nu are neapărat legătură cu o întâlnire specială din viaţa mea, ci cu felul meu de a fi. Sunt un om optimist, căruia nu îi place să stea prea mult pe loc. Eu şi Tuncay suntem împreună. Nu ne ferim, dar nici nu vreau să fiu ca o carte deschisă. Nu mă feresc atunci când ies cu omul cu care formez un cuplu la cumpărături“, a spus Andreea Marin recent.

Observând că atacurile la adresa lui Ștefan Bănică nu mai fac rating, Andreea Marin a început să participe la diferite evenimente mondene, dar se pregătește intens și pentru revenirea pe micul ecran, semnând un contract cu TVR. Prezentă recent la o petrecere, „Zâna surprizelor“ a fost atacată de Iulia Albu, pe motiv că nu știe să se îmbrace. „Cromatic nu-mi place deloc. Plicul acela din imitaţie de şarpe este făcut în China, se vede după închizătoare. E jalnic. Pantofii aceia nu, lanţul măcar şi l-a asortat cu inelul, dar nu. Pălăria nu e chiar urâtă, dar nu e pentru interior. Eu chiar aş purta ceva de genul acesta, dar afară, undeva, nu înăuntru. Ea e foarte ok pentru ieşit, nu de eveniment. Degeaba pozăm ca o divă, dacă nu ştim să ne îmbrăcăm. Îi dau -4“, a spus Iulia, care a primit imediat un răspuns din partea Andreei Marin.

„Tare supărată sunt! O să-i transmit respectabilului creator de obiecte din piele Dan Coma că așa, cu minciuna, nu se poate ajunge departe! Pozează în om serios, dar degeaba te primește el în atelierul lui impresionant, făcut doar să-ți îmbete privirile și să profite de naivitate, să îți arate mostrele din piele pe alese, accesoriile diverse, ucenicii care se prefac că muncesc cu pricepere... acum știu cum stă treaba , de fapt! Produsul finit pe care ți-l livrează cu mândrie e de fapt o gentuță amărâtă făcută în China, pielea nu e piele, nu poți păcăli un specialist.
Gata, dau de pământ cu el și trag obloanele! Vroiam să fiu divă și uite ce-a ieșit!  Mai bine aveam în mână o... găină, maestre! Rușine, rușine, rușine , de trei ori!!! M-ați jignit, iar pentru rușinea adusă nu las lucrurile așa: vă șterg definitiv din lista mea de prieteni“
, a fost replica ironică a Andreei Marin.

Așa cum era de așteptat, Iulia Albu nu s-a putut abține și i-a răspuns Andreei Marin. „Pe mine una m-a păcălit! Am spus-o şi o repet: accesoriile îşi pot pierde din valoare atunci când sunt purtate prost! Şi încep să cred că Andreea Marin chiar are dreptate: se pare că pe ea orice arată ieftin“, a scris Iulia pe Facebook.

15 Octombrie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Radu pe 15 Oct 2013, 09:43
    Ce avetzi domnule cu Andreea ?

    Bine cä atzi gäsit un subiect de lätrat ca si câinii la lunä. CICÄ suntetzi jurnalisti... Aiurea. Bre, Iuliene, lasä condeiul si treci la scos cartofii, esti mai potrivit. Sau, eventual la prins câinii, cä tot e lipsä de hinghieri. Iar tu, in bransa asta ai certe veleitätzi, hingheresti vedetele, ca sä ai si tu un rost pe lume. JALNIC

    5
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod