Cum s-a format unul dintre cele mai controversate cupluri din România: totul despre începuturile relației dintre Andi Moisescu și Olivia Steer

Olivia Steer, în vârstă de 45 de ani, și Andi Moisescu, de 48 de ani, sunt, fără doar și poate, unul dintre cele mai solide și, totodată, controversate cupluri din showbizul românesc.
Ea a devenit un personaj îndelung discutat în spațiul public în ultimii ani din cauza opiniilor puternice pe care le are despre vaccinuri, despre necesitatea ca oamenii să renunțe la a mai consuma carne sau alte produse de origine animală etc., pe care nu ezită să le vocalizeze cu orice ocazie.

El este în continuare una dintre cele mai îndrăgite vedete ale televiziunii Pro TV, cu o carieră frumos construită de-a lungul anilor.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 19 de ani și sunt căsătoriți din anul 2004.
Cu toate că ambii sunt personaje vocale în media, în privința vieții de familie sunt foarte discreți și preferă să își trăiască poveste de iubire departe de ochii publicului.

Cum s-au cunoscut Olivia Steer și Andi Moisescu


Olivia Steer și Andi Moidescu se bucură amândoi se foarte multă popularitate în spațiul public și amândoi și-au conturat cariere solide în media de-a lungul anilor. Puțină lume știe că cei doi s-au întâlnit pentru prima oară în anul 2002, la locul de muncă, la televiziunea Pro TV, ce a reprezentat rampa de lansare a amândurora.
Prima ediție a emisiunii "Dansez pentru tine" a fost prezentată inițial de Olivia Steer și de Ștefan Bănică, înainte ca Iulia Vântur să se alăture proiectului, astfel că Andi Moisescu și soția lui au fost mai întâi colegi înainte de deveni, oficial, un cuplu. Citește continuarea pe Divahair.ro
26 Aprilie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod