Cum arată Lili Sandu, la un an după ce a devenit mamă

Lili Sandu, în vârstă de 42 de ani, a fost ținta răutăților în mediul virtual în timp ce era însărcinată, mulți acuzând-o că a luat prea multe kilograme în plus și că nu mai arată deloc așa cum o știau.
Vedeta a mărturisit, pe final de sarcină, că a acumulat 18 kilograme și... atât le-a trebuit cârcotașilor! A fost criticată foarte dur, mulți spunând că această transformare nu este deloc benefică pentru sănătatea ei și a copilului său. Sătulă de toate comentariile răutăcioase, Lili a pus piciorul în prag și a postat un mesaj prin care le-a explicat tuturor că acest proces este perfect normal pentru o femeie însărcinată.

Criticată dur pentru surplusul de kilograme


Vedeta este una dintre mămicile din showbiz care a rămas gravidă după vârsta de 40 de ani, atunci când în organism se petrec foarte multe schimbări în corpul unei femei, iar metabolismul nu mai este același ca la 20 de ani. Ea le-a explicat internauților că este perfect normal ca o femeie însărcinată să se îngrașe și că nu ar trebui să existe comparații, fiecare femeie având o experiență diferită în timpul sarcinii. 
Citește continuarea pe divahair.ro

divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod