Cum arată acum copiii Angelinei Jolie şi ai lui Brad Pitt

Angelina Jolie ş-a lansat recent cel mai nou film, "The Breadwinner", şi a transformat evenimentul de pe covorul roşu într-unul de familie.
Actriţa a fost însoţită de cele două fiice ale sale, Shiloh, în vârstă de 11 ani, şi Zhara, în vârstă de 12 ani. Mezina familiei, Vivienne, care a împlinit în luna iulie nouă ani, a lipsit de la eveniment. Angelina a pozat alături de fiicele sale, dar şi de actriţa de 13 ani Saara Chaundry, una dintre protagonistele filmului.

Actriţa pare să fi decis să participe alături de copiii săi la cele mai importante evenimente de pe covorul roşu din ultima perioadă. La începutul lunii septembrie, aceasta a fost însoţită de toţi cei şase copii ai săi la Festivalul de Film de la Toronto, la premiera filmului "The Breadwinner", dar şi la premiera filmului "First They Killed My Father".
Aflată în plin proces de divorţ cu Brad Pitt, Angelina pare să fi depăşit momentele critice ale despărţirii. Vedeta a fost toată un zâmbet, înconjurată de copiii săi.

Producţia "First They Killed My Father" a debutat pe Netflix pe 15 septembrie. Filmul are o semnificaţie deosebită pentru familia actriţei, fiul său Maddox fiind adoptat din Cambodgia în 2002, ţară în care se desfăşoară acţiunea în producţia regizată de Angelina Jolie.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
28 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod