Cum a reuşit Cabral să fenteze moartea de trei ori. Vedeta a scăpat mereu cu viaţă!

Cabral Ibacka a avut de suferit, sâmbătă dimineaţă, după ce s-a răsturnat cu ATV-ul într-un şanţ, la intrare în localitatea Jina, aflată la aproximativ 60 de kilometri de Sibiu.

Vedeta TV a fost internată de urgenţă într-un spital din Sibiu, iar duminică a fost mutat la Spitalul Militar din Bucureşti. „Cabral a pierdut controlul ATV-ului, încă nu ştim exact pe ce fond, şi a ieşit în afara părţii carosabile“, a spus Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu.

Pentru a-şi linişti fanii, Cabral a postat pe blogul personal un filmuleţ în care se putea observa că este bine, dar şi un mesaj. „Vă mulţumesc pentru mesaje şi încurajări.

Ştiu că au apărut câteva articole alarmiste de genul şi-a pierdut capul, mâinile şi picioarele, dar nu vă îngrijoraţi. Un drum forestier şi-un ATV n-au reusit să-mi dea OFF până acum, nu vor reuşi nici de-acum încolo“, a scris Cabral.



Potrivit celor de la WOWbiz, Cabral are fractură de claviculă, contuzii toracice şi faciale.

Acesta nu este însă primul accident în care este implicat Cabral. În urmă cu o lună de zile, prezentatorul de la Acasă TV s-a ales cu o coastă fisurată după ce a încercat să facă fly-boarding.



„Am căzut relativ grupat, dar cumva, nici acum nu-mi dau seama cum, mi-am fisurat o coastă şi mi-am luat şi-un şoc destul de tare în plămâni.

Am rămas în vestă până au venit ai mei lângă mine“, a scris Cabral, tot pe blogul personal.

Un alt accident în care a fost implicat Cabral a avut loc în urmă cu mai mulţi ani, atunci când actorul filma pentru serialul „Băieţi buni“. În timpul unei cascadorii cu motocicleta, Cabral s-a răsturnat şi s-a ales cu ligamente rupte la glezne şi cu mâna dreaptă luxată.

8 Octombrie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 8 Oct 2013, 07:49
    avertismente...

    Cabral 'o cauta', nu intelege ca la cat e de masiv nu e si flexibil,nu are reflexe nefiind antrenat mereu...Poate e pe un fond alcoolic..in orice caz, trb sa-si aminteasca povestea cu ulciorul....

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod