Cum a înfruntat Shannen Doherty cancerul: 30 de imagini impresionante din timpul luptei cu boala

Shannen Doherty luptă din 2015 cu cancerul de sân. Aceste imagini impresionante surprind bătălia cruntă pe care ea a dus-o cu boala.

Dezvăluirea pe care a făcut-o marți Shannen Doherty a produs un val de emoție. Actrița în vârstă de 48 de ani a anunțat în emisiunea "Good Morning America", difuzată de postul american de televiziune ABC News, că suferă de cancer în stadiul 4, la trei ani după ce a terminat tratamentul și a fost declarată vindecată.

Diagnosticul este terifiant. În stadiul 4, cancerul s-a răspândit și în alte zone ale corpului, iar șansele de supraviețuire sunt foarte mici.

Shannen Doherty a fost diagnosticată prima dată cu cancer de sân în 2015. După doi ani de tratament, boala a intrat în remisie. Ea a aflat la începutul anului trecut că este din nou bolnavă, dar a ales să dezvăluie acest lucru acum pentru că informația apare în documentele depuse la instanță, într-un proces în care se judecă cu o companie de asigurări.

"O să apară în decurs de câteva zile sau săptămâni că am cancer în stadiul 4, cancerul s-a întors, de aceea sunt aici", a spus vedeta.

"E o pastilă amară pe care trebuie s-o înghit. Sunt blocată. Sunt cam speriată", a adăugat, cu lacrimi în ochi.



Vedeta a adăugat că a dorit să demonstreze că oamenii diagnosticați cu cancer în stadiul 4 "încă mai au de trăit". "Viața noastră nu se termină când primim diagnosticul. Mai avem un pic de trăit", a spus ea.

"Am zile în care spun: „De ce eu?". Apoi îmi spun: <<Păi, de ce nu eu? De ce ar merita altcineva asta și eu nu. Nimeni nu merită asta>>", a dezvăluit Shannen în emisiunea de la ABC.

Actriţa a fost diagnosticată cu cancer de sân în februarie 2016.

Analizele au indicat că tumorile s-au răspândit în sistemul limfatic, iar în mai 2016 a suferit o operație de mastectomie la un sân. Ea a urmat şedinţele de chimioterapie şi radioterapie, dar a apelat și la abordări neconvenţionale.

Pe parcursul luptei sale cu cancerul, Shannen Doherty și-a ținut fanii la curent cu starea sa de sănătate și cu progresele pe care le reușea, pentru a-i ajuta pe oameni să înțeleagă mai bine prin ce trec bolnavii care se confruntă cu această maladie.

În ianuarie 2017, Shannen Doherty mărturisea, într-o postare pe Instagram, că tratamentul este chinuitor, dar nu se dă bătută. "Radiaţiile sunt istovitoare.
Intră în tine şi uneori abia mai poţi să ţii ochii deschişi. Puteţi vedea cât de obosită sunt, dar încă mă mişc! Orice mişcare este bună în timpul tratamentului, nu doar pentru corp, ci şi pentru minte"
, a scris ea.



În 2018, la un an după ce cancerul de sân cu care a fost inițial diagnosticată a intrat în remisie, actrița a suportat și o mastectomie parţială.

Shannen Doherty a devenit celebră graţie rolurilor Brenda Walsh din serialul "Beverly Hills, 90210" şi Prue Halliwell din serialul "Farmece/ Charmed".

Actriţa s-a căsătorit cu fotograful Kurt Iswarienko în 2011. Acesta este cel de-al treilea mariaj al vedetei americane, care a mai fost căsătorită de două ori, cu Rick Salomon şi Ashley Hamilton.

Ambele căsnicii au durat mai puţin de un an.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod