Cu "Două liniuțe" ați încercat? În numele adevăratelor vedete

Un nou val de actori talentaţi

Circulă o ipoteză falsă în oraș - că nu mai avem mari actori. Dar Istvan Teglas știți cum e? Dar Ilinca Manolache ce cusur are? Dar Irina Antonie, care ascunde în spatele fragilității o forță de expresie dintre cele mai rare? Dar Cătălin Babliuc? Vă dau în scris că nu e mai puțin bun decât oricare dintre actorii mondeni de la televizor! Dar Anghel Demian, acest tânăr pe care îți e tot mai greu să-l uiți după ce îl vezi jucând (căutați-l și pe la Teatrul de Comedie)? E memorabil în scena în care el e Tavi, iar Irina Antonie e Cami, teribilii îndrăgostiți care...

Dar nici nu vă mai spun! Iar Marius Manole și Medeea Marinescu sunt clasici deja.

Piesa Liei a apărut ca o inițiativă a Cercului Fetelor Deștepte. Și de asta vă scriu acum, aici, fetelor deștepte din afara cercului, mergeți să vedeți spectacolul acesta. Și să nu uitați să vă luați ceva să vă reîmprospătați machiajul. Din când în când, veți și plânge, dar la final va fi bine, n-are cum să nu fie.

andrei-crciun
24 Noiembrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 25 Nov 2014, 09:51
    asa este..

    ...sigur ca avem actori tineri valorosi ,destui mai talentati decat 'vechea generatie' care nu se lasa clintita,si care face,inca,ratingul sa urce la toate nimicurile de telenovele si alte susanele..Dar aceia au avut norocul popularizarii masive prin tv si radio,al unor texte foarte reusite (satire,scheciuri,monologuri ) plus spectacole de 'revista'...Se mergea prin fabrici,intreprinderi etc..in toata tara..oamenii au crescut cu ei,copiii lor la fel...si asta apreciaza in continuare. E mult mai greu-si costa,ce-i drept- sa te deplasezi la un teatru,sau in alte localuri unde se joaca...si sa-i descoperi pe actorii minunati de azi,si UNELE texte bune..

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod