Criza amoroasă a Oanei Zăvoranu. Va mai avea noroc în dragoste?

După trei ani de iubire, Oana Zăvoranu şi mai tinerelul ei iubit Răzvan Dumitrescu au decis să pună capăt relaţiei pe care o aveau.

Cu toate că au fost rezervaţi în a oferi detalii despre ruptura care s-a produs între ei, Oana şi Răzvan nu mai locuiesc împreună, vedeta afirmând la Antena 1 că nu doreşte să vorbească despre viaţa ei sentimentală şi că singura fiinţă pe care o iubeşte în acest moment este motanul Marty.

Presa tabloidă a scris însă că Oana Zăvoranu trăieşte deja o nouă poveste de dragoste alături de Tommy, un israelian care este cu 15 ani mai tânăr decât vedeta şi pe care l-a cunoscut pe internet. Potrivit Cancan, tânărul are 25 de ani şi este student la Stomatologie, iar în urmă cu doar câteva săptămâni Zăvo fusese surprinsă de paparazzi în timp ce s-a întâlnit cu acesta în faţa unui restaurant din centrul Bucureştiului.

„Au început să vorbească, dar el habar nu avea cine este ea. E în România de trei ani, însă habar nu are nimic despre vedete sau lucruri de genul acesta. I-a plăcut, totuşi de ea. Oana a fost uimită că nu o cunoaşte, dar lucrurile s-au lămurit la prima întâlnire“, a spus, pentru sursa citată, un apropiat de-al lui Tommy.

Răzvan, fostul iubit al Oanei, a fost întrebat de reporterii de la Libertatea dacă mai formează un cuplu alături de vedetă, însă acesta nu a vrut să ofere niciun fel de detaliu despre viaţa lor. „Nu am comentat până acum relaţia mea cu Oana şi nici de acum nu o voi face, din respect pentru ea. Sunt destui cei care îşi spală rufele în public, pentru bani sau din alte motive. Vă rog să îmi respectaţi decizia“, a spus Răzvan Dumitrescu.

Oana Zăvoranu a încercat totuşi să le ofere câteva detalii despre viaţa ei privată fanilor ei, însă mai mult a băgat pe toată lumea în ceaţă. „Sunt iubită de bărbatul care merită dragostea mea şi de aceea îl iubesc. Mă amuz când văd cum rămân unii ancoraţi într-un trecut care pe mine mă lasă dureros de rece şi în care personajele îmi par acum atât de mărunte, neimportante şi ieftine ca şi caracter, stil sau maniere. Unii par să trăiască în trecut, eu trăiesc în prezent şi bine fac. Ce e important este că mă simt frumoasă şi adolescentă, iar genele mă ajută“, a scris Oana Zăvoranu pe pagina ei de Facebook.



Potrivit ziarului Ring, psihologului vedetelor, Ilie Marinescu, afirmă că Oana Zăvoranu are o personalitate masochistă. „Înclinaţia femeilor la maturitate (40-45 de ani) către persoane de sex masculin de 20-25 de ani reprezintă o curiozitate şi dorinţa de a cunoaşte fiinţe inocente, mai puţin iniţiate atât în relaţiile de cuplu, cât şi în cele sexuale şi uşor de manipulat. Femeile care aleg o astfel de relaţie sunt, de regulă, personalităţi depresiv-masochiste, iar astfel de relaţii de iubire reprezintă adesea o psihopatologie dominantă.

Aceste femei au tendinţa de a se îndrăgosti de persoane imposibile, de un partener idealizat, motiv pentru care numărul relaţiilor amoroase nefericite e mai mare la femei decât la bărbaţi, conducând, de cele mai multe ori, la depresii şi neîmpliniri în plan afectiv. O relaţie sănătoasă înseamnă nu să renunţi la partener, ci la aşteptări“
, a spus Ilie Marinescu.

Oana Zăvoranu a trăit până acum mai multe poveşti de dragoste, ea fiind adusă în lumea mondenă de Cove, care îi era iubit pe vremea când acesta lucra alături de Andreea Marin la emisiunea „Surprize, surprize“. Însă, Oana a devenit foarte cunoscută în urma relaţiei pe care a avut-o cu Pepe. Cu toate că cei doi s-au iubit foarte mult şi au fost căsătoriţi, Pepe a cerut divorţul de Oana, iar în acest moment sunt la cuţite şi nu-şi mai vorbesc deloc. Mai mult de atât, cei doi au avut şi mai multe procese, majoritatea câştigate de Pepe.



După despărţirea de Pepe, Oana a căzut în depresie, iar de atunci pare că nu şi-a mai revenit şi că nu mai are deloc noroc în dragoste. Mai mult de atât, vedeta chiar a încercat să se sinucidă. „M-am simţit ca un soldat fără arme - nu pentru că nu le-ar fi avut, dar i le furaseră alţii - în faţa unui pluton de execuţie. Am crezut că nu sunt iubită, că Dumnezeu nu mă iubeşte, că oamenii nu mă iubesc. Sufletul meu urla după ceva. Acum îmi pare foarte bine că nu mi-a ieşit (tentativa de suicid - n.red). Îmi dau cu pumnii în cap şi i-am cerut iertare lui Dumnezeu de 300 de miliarde de ori“, a declarat Oana Zavoranu pentru Antena 1.

„Este clar că viaţa Oanei Zăvoranu nu este roz. Dacă încerci să te sinucizi, vrei să demonstrezi ceva. Pepe s-a îndepărtat de Oana, iar acest lucru este posibil să o fi afectat pe aceasta. El a depăşit cu bine momentul divorţului, pe când despre ea nu putem spune acelaşi lucru“, spunea, în urmă cu un an de zile, psihologul Keren Rosner, despre Oana Zăvoranu.

28 Noiembrie 2013
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simona pe 24 Oct 2014, 04:27
    hi

    Nu e adevarta e ft frumoasa! si cine nu a trecut prim ce ea sa taca din gura ca nu stie ce inseama sa pierz pe cineva iubit pt o curva care so bagat peste familia ei!

    0
    0

  • Mangoles pe 3 Dec 2013, 01:42
    O PAŢACHINĂ.....

    Asta e o mare SĂRĂCIE.

    2
    0

  • Radu pe 29 Nov 2013, 10:51
    Multä räutate

    Nu-i duceti voi grija Oanei Zävoranu. La ea dragostea are alte dimensiuni... PALPABILE. Doar cä...incet, incet ii cam trece timpul, vin fete tinere in galop din urmä, si ea va dispare cu peisaj. Si va rämane ca in romanul NANA de Zola... ca sä supravietuiascä...

    2
    0

  • Lorena pe 28 Nov 2013, 17:38
    ......

    daca va place de ea ,vocabularul si comportamentul ei mai ales la TV unde se uita toooooaaaata lumea sunte-ti ca ea.......curve.......:D

    2
    1

  • anna pe 28 Nov 2013, 11:26
    @Lorena

    Si tu, Lorena, ar trebui sa-ti gasesti un trotuar.

    2
    3

  • hy pe 28 Nov 2013, 08:07
    oana

    e tare frumoasa. mult noroc si sa-ti gasesti jumatatea.

    4
    3

  • Lorena pe 28 Nov 2013, 01:17
    un sfat pt Oana

    oana ar trebui sa.si gaseasca un bar si sa danseze la bara,ar face muuuulti bani :D

    6
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod