Cristina Spătar şi problemele soţului ei. Cum a ajuns din milionar, infractor?

Afaceristul Alin Ionescu, soţul cântăreţei Cristina Spătar, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru evaziune fiscală şi acuzat că a înşelat statul cu aproximativ 10 milioane de euro.

Pe lângă Alin Ionescu, a primit mandat de arestare şi contabila  firmei de pază Shelter, patronată de soţul cântăreţei Cristina Spătar. Potrivit ziarului Libertatea, anchetatorii afirmă că firma afaceristului a rulat sume uriaşe care reprezentau servicii şi achiziţii fictive înregistrate în contabilitatea unor societăţi controlate de apropiaţii lui Alin Ionescu.

În ultimii cinci ani, compania de pază vizată de anchetatori a avut contracte cu statul prin care asigura paza şi mentenanţă unor obiective de securitate din instituţii publice, mai notează sursa citată.

Se pare că zilele trecute, Cristina Spătar s-a trezit cu mascaţii la uşă, apropiaţii artistei afirmând că aceasta şi copiii ei s-au speriat foarte tare.

Averea Cristinei Spătar şi a soţului ei este foarte mare, iar în presă s-a scris de multe ori despre luxul în care trăieşte familia artistei.

Casa cântăreţei, care are zeci de camere, a fost construită pe un domeniu de la marginea Capitalei. Terenul se întinde pe trei străzi, iar pe poartă stă gravată emblema familiei.

2 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod