Cine se pregăteşte de nuntă? 5 vedete care urmează să se căsătorească

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au anunţat că s-au logodit, după ce muzicianul i-a dăruit inelul, într-un cadru romantic, la Veneţia.Nu sunt însă singurii îndrăgostiţi care se pregătesc de nuntă.
1 din 6

Gabriela Cristea

După un weekend romantic la Veneţia, Tavi şi Gabriela şi-au înştiinţat fanii că au decis să se căsătorească. "Am reuşit doar 10 zile să păstrăm pentru noi această veste. Dar până la urmă ne-aţi descoperit", a spus Tavi în cadrul emisiunii "WOWbiz". "Am fost cu o prietenă a Gabrielei să cumpăr inelul, dar doar pentru mărime. Eu am ales modelul, mi-a plăcut foarte mult. Gabi nu s-a prins de nimic, am reuşit să ţin surpriza. Vineri am hotărât şi sâmbătă am plecat la Veneţia. Plecarea a fost cadoul de ziua ei, care va fi duminică. Eram pe o gondolă cu o şampanie. În gondolă nu poţi să te pui în genunchi, am profitat de asta", a povestit cântăreţul.

La rândul ei, Gabi Cristea a relatat cum a decurs cererea în căsătorie. "Îmi place foarte mult, e un model deosebit. M-a întrebat direct: Prinţesă, vrei să ne căsătorim?. Şi eu am răspuns: Nuuu creeeed!".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod