Charlize Theron, despre relaţia încheiată cu Sean Penn: "Nu mai mergea"

Actriţa neagă că s-ar fi certat cu ultimul ei iubit, dar şi că acesta ar fi vrut să-i înfieze copilul.

Surprinzătoare, dar frumoasă şi mai ales imposibil de dus mai departe. Cam aşa poate fi rezumată povestea de dragoste dintre Charlize Theron şi Sean Penn, care a durat un an şi jumătate. Sean e un tip complex, atrăgător, dar dificil şi nestatornic, iar Charlize are aşteptări mari şi nu foarte multă răbdare. Diferenţa de vârstă dintre ei a contat, în cele din urmă.

Potrivit unei surse citate de tabloidul american Us Magazine, vedeta sud-africană a fost aceea care a decis să rupă logodna de starul hollywoodian, după ce a participat alături de acesta la Festivalul de Film de la Cannes, în luna mai. În acel sejur, actriţa a fost însoţită şi de fiul ei adoptiv în vârstă de trei ani, Jackson.

Sean Pean a cerut-o în căsătorie pe Charlize Theron în timpul unei vacanţe romantice la Paris în noiembrie 2014.

Într-un interviu pentru WSJ Magazine, actriţa în vârstă de 40 de ani susţine că nu s-a certat cu Sean şi că s-au despărţit pentru că relaţia lor nu mai mergea. Ea a negat că s-ar fi certat şi a mărturisit că au ales de comun acord să o ia fiecare pe drumul lui. "Nu e nimic senzaţional. De fiecare dacă când pun capăt unei relaţii trebuie să apară o poveste nenorocită despre cine ştie ce scandal. Am avut o relaţie care nu mai maergea. Şi am decis amândoi să ne despărţim. Asta-i tot", a precizat actriţa sud-africană.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • viorel ratiu pe 1 Apr 2016, 15:51
    .......................................Charlize.................

    ...chiar atit de Saraca este fata asta,ca Gata,Gata sa-i intre Rugina pe undeva!Cineva trebuia pentru fotografie sa-i fi Imprumutat un Scaun cit de cit Vopsit Proaspat! viorel ratiu cincinnati oh usa

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod