Charlize Theron, despre relaţia încheiată cu Sean Penn: "Nu mai mergea"

Cei doi actori au avut o relaţie frumoasă timp de un an şi jumătate şi păreau că se vor căsători


Charlize a mai spus că zvonurile potrivit cărora Sean Penn a vrut să-l înfieze pe băieţelul ei adoptat, Jackson, în vârstă de patru ani, sunt false, şi că nu au vorbit niciodată despre aşa ceva. "Era o relaţie încă la început. Poveştile despre Sean, cum că ar fi vrut să-l adopte pe Jackson şi toate astea nu sunt adevărate. Nu e ceva care să se întâmple în 18 ani. Nu-i putem face asta unui copil", a spus ea.

"Era de înţeles că eu sunt o mamă singură cu un băieţel pe care îl puneam într-o situaţie din care el înţelege că mami se întâlneşte cu cineva, dar el nu are un tată, înţelegeţi ce vreau să zic?", a continuat vedeta. "Trebuie să fii foarte atent şi foarte sincer în lucruri de genul ăsta. Iar Sean s-a comportat excelent", a mai spus Charlize.

În iulie 2015, actriţa a adoptat o fetiţă americană, numită August, la trei ani după ce l-a înfiat pe Jackson, din Africa de Sud. Procedurile juridice au durat şase luni, potrivit site-ului tmz.com.

Relaţia dintre Charlize şi Sean Penn a început în ianuarie 2014. Presa a scris că ei s-ar fi logodit, cu câteva luni înainte ca ei să se despartă. Vedeta din "The Mad Max: Fury Road" a explicat că şi-a dorit să adopte al doilea copil ca mamă singură şi că relaţia cu Sean nu i-a lăsat niciun moment senzaţia că ar fi fost bine să facă în comun adopţia. "Noi am avut o înţelegere foarte clară. Ştia că mă gândeam la o nouă adopţie, dar şi că nu o vom face împreună", a precizat vedeta.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • viorel ratiu pe 1 Apr 2016, 15:51
    .......................................Charlize.................

    ...chiar atit de Saraca este fata asta,ca Gata,Gata sa-i intre Rugina pe undeva!Cineva trebuia pentru fotografie sa-i fi Imprumutat un Scaun cit de cit Vopsit Proaspat! viorel ratiu cincinnati oh usa

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod