Celebritatea își spune cuvântul: Ryan Reynolds ia o pauză de la actorie pentru că vrea să-și „trăiască viața ca un om normal”

Ryan Reynolds a vorbit într-un interviu recent despre decizia de a lua o pauză în carieră.
Starul din „Deadpool”, în vârstă de 45 de ani, a acordat un interviu video pentru LinkedIn News, în care a fost întrebat despre decizia sa de a-și lua o perioadă „sabatică”.

Citește și: Halle Berry spune că și-a găsit, în sfârșit, jumătatea: „Este iubirea vieții mele”


„Am făcut multe filme. Cel mai important lucru pentru mine este faptul că nu vreau să ratez această perioadă din viața copiilor mei”, a spus actorul, potrivit people.com.

Reynolds, care are trei copii împreună cu soția sa, actrița Blake Lively, a dezvăluit de ce aceasta este „perioada perfectă” în care să ia o pauză.

„Când filmez, de obicei sunt în Europa, sunt plecat, sunt multe ore de muncă și este nevoie să fiu acolo tot timpul - nu doar pentru că joc în filme, dar și pentru că sunt de obicei și producător și scriu pentru filmele mele”, a spus el.

„Când fac un film, fiecare aspect al vieții mele este dat peste cap”, a adăugat actorul canadian, care are trei fiice împreună cu Blake Lively - James, de șase ani, Inez, de cinci ani, și Betty, de doi ani.

Reynolds a spus că își dorește pur și simplu să-și „trăiască viața ca un om normal”.
„Vreau un program normal pentru copiii mei. Mulți ani la rând, când soția mea, Blake, lucra la un film, eu nu lucram la niciun film ca să fiu cu copiii și vice versa. Deci cumva făceam cu schimbul. Nu am lucrat niciodată în același timp. Dar cu toate astea eram tot timpul plecați, deci și copiii plecau cu noi”, a povestit actorul.

Acest stil de viață a devenit tot mai dificil pe măsură ce au crescut copiii. „Acum că sunt la școală, au un program relativ normal. Cred că programul este foarte important pentru dezvoltarea lor și îmi place să fiu un tată prezent. Îmi place să le duc la școală dimineața și să le iau de la școală”, a declarat Reynolds.

Actorul nominalizat la Globul de Aur a dezvăluit și cum a arătat viața sa de familie în timpul perioadei de carantină.
„În mod clar nu îmi lipsește școala pe Zoom, dar a fost foarte drăguț să fiu atât de implicat în viața de zi cu zi a copiilor mei și a soției mele”, a mărturisit actorul.

Reynolds a anunțat prima dată că vrea să ia o pauză de la realizarea filmelor în luna octombrie, după ce a încheiat filmările pentru „Spirited”.

„Spirited a fost ca un punct final pentru mine. Nu sunt sigur că aș fi fost pregătit să spun da unui film atât de provocator în urmă cu trei ani. Să cânt, să dansez și să mă joc în nisip cu Will Ferrell mi-a împlinit multe visuri. Și este al doilea meu film alături de minunata Octavia Spencer”, a scris starul într-o postare pe Instagram.

„Este momentul perfect să iau o perioadă sabatică de la a face filme.
O să-mi lipsească fiecare secundă lucrată alături de acest grup de creatori și artiști obscen de talentați. Zilele acestea, bunătatea contează la fel de mult ca talentul. Am fost norocos să lucrez cu oameni care sunt binecuvântați cu ambele”, a continuat starul în postarea de pe Instagram.

Foto: Hepta


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
8 Decembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod