Cele mai tari emisiuni TV ale toamnei. Cu ce vor televiziunile să cucerească publicul?



PRO TV, liderul televiziunilor din România în ultimii ani, şi-a prezentat noua grilă de programe în cadrul unei conferinţe de presă.

“Vocea României”, adevărata competiţie a vocilor, va răsuna în cel mai spectaculos decor creat vreodată în România. Noua echipă de producţie a emisiunii împreună cu echipa de antrenori alcătuită din Loredana, Smiley, Marius Moga si noul antrenor, Tudor Chirilă, sunt pregătiţi să treacă la un nou nivel al entertainmentului şi să pornească în căutarea următoarei Voci a României.

Emisiunea va fi difuzată începând cu data de 19 septembrie.

O a doua mare producţie cu care PRO TV a obţinut rezultate record în fiecare sezon, este MasterChef. Din toamnă, cel mai tare cooking show din România ne pune la masă cu trei Chefi noi, profesionişti care se bucură de o bogată experienţă în domeniu: Patrizia Paglieri, Florin Scripcă (FOA) şi Adrian Hădean. Din 15 septembrie, MasterChef pregăteşte o porţie dublă de gastronomie, emisiunea fiind difuzată de două ori pe saptamână.


Emisiunea La Măruţă se mută din septembrie într-un nou platou, mai aproape de pulsul lumii mondene. Emisiunea revine pe micile ecrane începând cu 1 septembrie.

29 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod