Cele mai populare și apreciate 3 coafuri purtate de Kate Middleton. Ți se potrivesc și ție?

În prezent, Kate Middleton este una dintre cele mai urmărite și cele mai apreciate femei la nivel global.
Nu doar celebritatea face ca ducesa de Cambridge sa fie atat de apreciata si de urmarita, ci si stilul ei personal. Catherine reprezinta un reper stilistic pentru foarte multe femei din toata lumea, iar criticii de moda sunt si ei de acord. Acesti apreciaza aparitia ducesei cu fiecare ocazie.

Chiar daca tinutele sale sunt intotdeauna impecabile, se vorbeste la fel de mult si despre aspectele mai subtile, precum coafura lui Kate Middleton, perfecta indiferent de zi si de eveniment. Inca de cand s-a casatorit cu Printul Harry, parul ei a fost analizat si ridicat in slavi de toata lumea.
Motivul? Cel mai probabil, aspectul lucios, elastic si sanatos, indiferent de coafura.

Dintre toate hairstyle-urile abordate de Kate in ultimii ani (nu foarte multe, caci aceasta este destul de consecventa cand vine vorba despre par), trei s-au remarcat cel mai mult.

Top 3 coafuri purtate de Kate Middleton, care probabil ca ti se potrivesc si tie


1. Bretonul subtil, natural din 2015

Se pare ca bretonul iconic purtat de Kate incepand cu anul 2015 a atras atentia admiratorilor. Acesta se afla pe primul in topul coafurilor apreciate de catre toata lumea.
Cand ducesa a aparut prima oara cu acest breton, toate publicatiile au fost in delir, iar fanii i-au adus complimente lui Kate timp de luni intregi.
    
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod