Kristen Bell

Cea mai importantă lecție pe care Kristen Bell a învățat-o din lupta soțului ei cu dependența de alcool

Actrița în vârstă de 39 de ani a învățat că trebuie să vorbească despre depresia sa și a dezvăluit că a preluat o metodă prin care soțul ei luptă cu dependența de alcool.
Kristen Bell și Dax Shepard formează unul dintre cele mai interesante cupluri, dar mariajul lor nu a fost ferit de provocări importante. Într-un interviu pentru ediția din noiembrie a revistei Women’s Health, actrița și cântăreața a vorbit despre lupta sa cu depresia și despre ceea ce a învățat de la ședințele Alcoolicilor Anonimi la care participa soțul ei.

Kristen a dezvăluit că suferea de depresie de la 18 ani, dar abia de curând și-a dat seama că experiența ei ar putea să ajute alte persoane, așa că a decis să vorbească public despre această problemă: „Am realizat că rușinea îi împiedică pe oameni să vorbească despre asta”, a explicat ea.

„M-am simțit iresponsabil, pentru că voiam ca depresia să nu devină un tabu, dar mă prezentam ca o fată care trecea prin viață cu zâmbetul pe buze și nu spuneam niciodată că în unele zile nu eram așa”, a continuat Kristen.
Citește mai departe...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod