Cea mai frumoasă poveste de dragoste de la Hollywood: Kurt Russell și Goldie Hawn, împreună de 34 de ani

Kurt Russell și Goldie Hawn se numără printre cuplurile de la Hollywood cu cea mai frumoasă poveste de dragoste.
Relația dintre cei doi actori este de admirat, fiind un adevărat model demn de urmat pentru cuplurile de îndrăgostiți din întreaga lume.

Povestea lor de dragoste a început în anul 1983, astfel că se numără printre cele mai longevive cupluri de la Hollywood, unde de cele mai multe ori relațiile dintre staruri se destramă rapid. Dar Kurt și Goldie se iubesc de peste 34 de ani și au crescut împreună patru copii: Kate și Oliver Hudson, Wyatt și Boston Russell, devenind astfel o familie de invidiat.

În ciuda celor trei decenii petrecute împreună, Kurt Russell și Goldie Hawn nu s-au căsătorit niciodată.
Au ales să aibă o relație modernă și nu au nevoie de dovezi care să le ateste iubirea. Întrebată de ce nu s-a căsătorit cu Russell, Goldie a declarat: "Întrebarea este 'De ce să ne căsătorim?', nu 'De ce nu ne-am căsătorit?'. Ne iubim. Luptăm pentru relația noastră așa cum oamenii ar trebui să lupte pentru relațiile lor. Iubim viața noastră împreună."

În afară de faptul că și-au construit o familie frumoasă împreună, cei doi actori au reușit să aibă fiecare o carieră de invidiat, dar au avut și proiecte realizate în comun.
Au jucat împreună în trei filme de succes: "The One and Only, Genuine, Original Family Band", "Swing Shift" și "Overboard", film pe care l-au văzut de curând împreună pentru prima dată. "Kurt și cu mine ne-am cuibărit pe canapea și am văzut 'Overboard' împreună. Este prima dată când l-am văzut pe tot, de când s-a lansat. Ăsta da romantism", a scris Goldie pe contul său Twitter.

Descoperă câteva dintre cele mai frumoase fotografii cu cele două staruri care par să formeze cuplul perfect.

Foto: popsugar.com
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
16 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod