Ce face și cum arată, la aproape 50 de ani, Kate del Castillo, regina telenovelelor mexicane

O știm din "Minciuna", "Sub aceeaşi lună" sau "Regina sudului", dar și din multe alte producții TV de succes în care a jucat absolut impecabil.
Kate del Castillo, una dintre cele mai iubite actrițe din Mexic, este mai frumoasă pe zi ce trece, iar timpul pare că stă în loc pentru ea. A atins un nivel inimaginabil de popularitate de-a lungul celor aproape trei decenii de carieră și este, în prezent, una dintre cel mai bine cotate actrițe, fiind supranumită și "regina telenovelelor mexicane".

Ajunsă la 48 de ani, Kate arată absolut fabulos și este într-o formă fizică de excepție. 

Formarea unui star


Kate del Castillo s-a născut în Mexico City pe data de 23 octombrie 1972.
A moștenit talentul din partea tatălui său, Eric del Castillo, un actor mexican legendar. Deși a început să joace încă din copilărie, a debutat pe micul ecran la vârsta de doar 19 ani, în producția "Ultimo escape", apoi a câștigat și mai multă faimă datorită rolului Letiției, din serialul TV de mare succes, "Muchachitas", lansat în anul 1981.

Șapte ani mai târziu a apărut în serialul mexican "Mentira", alături de Guy Ecker, iar personajul său ea fost îndrăgit de o lume întreagă, clasându-se imediat pe primele locuri în topul celor mai bine cotate actrițe din lumea telenovelelor. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod