Ce au mai facut vedetele

Ce au mai facut vedetele

Ce au mai facut vedetele in ultima saptamana? S-au indragostit ori s-audespartit? Au castigat sau au pierdut vreun proces? Ce planuri noi au? Nuramane decat sa citesti articolul, pentru a afla.

Elton va fi nas
Sir Elton Jhon a fost de accord sa fie nasul baietelului de 7 zile a lui Liz Hurley - Damian. Liz a mers direct de la spital spre casa lui Elton Jhon, unde va ramane impreuna cu sora si fiul sau pentru o perioada mai lunga de timp. "Era normal ca Liz sa fie urmarita de paparazzi oriunde ar fi fost, asa ca la mine acasa va fi in siguranta.
Este locul ideal pentru Liz si Damian." Ea vrea sa faca din baietelul ei cel mai cunoscut copil, asa ca i-a rugat pe Hugh Grant, Patsy Kensit si Henry Dent-Brocklehurst sa-i fie nasi alaturi de Elton.

Julia "a dat" din nou papucii
Julia Roberts e iar nemultumita. Ea a intrerupt relatia cu cameraman-ul Danny Moder, care dura de mai putin de un an, asa ca acesta se poate intoarce acum la sotie. Pur si simplu nu a mers, asa ca Julia a pus capat relatiei.
Julia, la cei 33 de ani, si-a inceput relatia cu "insuratul" Moder dupa ce l-a ajutat pe acesta sa obtina un loc de munca la un film pe care ea il finanta. Curand au devenit inseparabili, iar Danny si-a parasit sotia, un make-up artist pe nume Vera. Se pare ca Julia a declarat la un moment dat: "M-am indragostit din nou - si nu imi pasa ca iubitul meu este insurat." Se pare totusi ca a invins constiinta.

Mai multe nebunii din partea familiei Minnelli
Nu mai demult de saptamana trecuta, Liza Minnelli s-a judecat cu mama sa vitrega in varsta de 93 de ani, care sustinea ca Liza a dat-o afara din casa din Beverly Hills, pentru ca intentiona sa o vanda.
O alta mama vitrega a acesteia i-a venit in aparare, in alt proces, pe care i l-a intentat Lizei chiar tatal sau, Lee Minnelli. Se pare totusi ca se vor mai improsca cu mult noroi, inainte de a se rezolva ceva. Asa ca stati pe faza!


Asa oaspete...
Noul sot al Lizei Minnelli a tinut treaz personalul hoteluluiLanesboroough din Londra cu obsesia sa pentru curatenie. David Gest acerut ca cearceafurile sa fie schimbate de trei ori pe zi, in timp cebaia a trebuit sa fie sterilizata mai mult de zece ori la fiecare 24de ore.
Se pare ca are o adevarata fobie fata de microbi. Totusi nu l-aintrecut inca pe prietenul sau, Michael Jackson.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod