Catrinel Menghia: 5 motive ale divorţului

Catrinel Menghia, una dintre cele mai frumoase românce şi cel mai celebru model din ţara noastră s-a despărţit de soţul său, fostul fotbalist Massimo Brambati.
Catrinel Menghia, una dintre cele mai frumoase românce şi cel mai celebru model din ţara noastră s-a despărţit de soţul său, fostul fotbalist Massimo Brambati.

 Separarea celor doi pare să fie o adevărată surpriză pentru toată lumea, mai ales că la începutul anului fotomodelul declara pentru o publicaţie din Italia că soţul său este "amantul perfect".

Frumoasa Catrinel, în vârstă de 26 de ani, a fost descoperită la numai 16 ani, de către Liviu Ionescu, directorul agenţiei de modele MRA. La scurt timp după ce a devenit un model cunoscut, atât în ţară, cât şi în Italia, Catrinel l-a cunoscut pe Răzvan Fodor, solistul trupei Krypton, la acea vreme, care era mai mare decât ea cu zece ani. Relaţia dintre cei doi a durat câţiva ani şi s-a sfârşit în momentul în care Catrinel a plecat la Milano pentru a-şi consolida cariera de model.

La Milano, Catrinel l-a cunoscut pe impresarul sportiv Massimo Brambati, fost fotbalist de succes. Diferenţa de vârstă de aproape 19 ani nu i-a împiedicat să-şi spună "Da" în faţa altarului. Pe 26 septembrie 2005, pe când avea nici 20 de ani împliniţi, Catrinel s-a căsătorit cu celebrul italian.


Dacă viaţa personală era în plină floare, nici la capitolul carieră Catrinel nu a rămas în urmă. De-a lungul anilor, aceasta a pozat pentru FHM, Maxim sau Sports Illustrated şi a devenit imaginea unor branduri de succes în întreaga lume.

Dar cum 2011 este anul divorţurilor şi separărilor, pe listă fiind deja celebrele cupluri Monica şi Irinel Columbeanu, Oana Zăvoranu şi Pepe, Mihaela şi  Cristi Borcea, se pare că valul nefast a ajuns şi în Italia, unde celebrul model locuieşte din 2005, împreună cu soţul său.

De curând, persoane din anturajul modelului au dezvăluit că relaţia acesteia cu fostul fotbalist nu este tocmai pe roze. Cei doi s-au despărţit în urmă cu şase luni, când Catrinel a decis să-şi părăsească soţul şi să se mute din apartamentul de 1,5 milioane de euro pe care îl aveau impreuna în Milano, primit ca dar de nuntă de la tatăl fostului fotbalist.

Potrivit cancan.ro, despărţirea de Catrinel a fost recunoscută şi de Massimo Brambati. Într-o discuţie purtată pe un site de socializare cu o altă româncă, acesta susţine că a fost părăsit de manechin şi o invita pe partenera de dialog să îi facă o vizită. "M-a părăsit. Ne-am despărţit acum şase luni. Vrei să vii la mine la Milano? Prefer să nu vorbesc despre astfel de lucruri personale aici. Când vii la Milano?", sunt cuvintele lui Brambati, prin care confirma separarea de Menghia.

Gelozie extremă


Apropiaţii celor doi au declarat că principalul motiv de separare este gelozia extremă a bărbatului, potrivit cancan.ro. Nu este de mirare, având în vedere că fotomodelul în vârstă de 26 de ani este de o frumuseţe răpitoare.

Diferenţa mare de vârstă


Sursa geloziei peste măsură pusă pe seama lui Massimo Brambati ar putea fi motivată şi de diferenţa mare de vârstă dintre cei doi. Dacă modelul nu a împlinit nici 26 de ani, impresarul sportiv are deja 45 de ani. Diferenţa de vârstă de aproape 20 de ani dintre ei se pare că şi-a spus cuvântul, aşa cum s-a întâmplat şi în celebrul caz Monica - Irinel Columbeanu.

Deplasări frecvente


Cariera unui model de succes implică deplasări în toată lumea, defilări la diverse festivaluri de modă, ceea ce implică zile şi chiar săptămâni departe de casă. Iar dacă ne gândim la gelozia fostului fotbalist, despre care au vorbit apropiaţii cuplului, ne putem gândi că acesta nu ar fi fost de acord cu lipsa prelungită de acasă a soţiei lui.

Massimo nu vrea copii?


La începutul căsniciei, Catrinel declara într-un interviu că vrea să-şi petreacă tot restul vieţii alături de soţul său, motiv pentru care şi-a tatuat pe abdomen "Massimo per sempre" ("Massimo pentru totdeauna"). Cu aceeaşi ocazie, superbul fotomodel îşi exprima dorinţa de a avea un copil cu fostul fotbalist. Se pare că acesta, care mai are o fetiţă dintr-o relaţie anterioară, nu a fost prea încântat de idee, ceea ce ar putea fi un alt motiv care a contribuit la despărţirea celor doi.

Nu sunt compatibili?


Nici astrele nu par să fie de partea celor două vedete. Catrinel este născută în zodia Balanţei, pe 1 octombrie 1985, iar Massimo Brambati, în Rac, născut pe 29 iunie 1966. Racul şi Balanţa sunt două zodii sensibile, şi tocmai din această cauză nu sunt compatibile. Lipsa echilibrului şi a capacităţii de a lua decizii reprezintă minusul major al unei relaţii între aceste două zodii.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cris pe 4 Dec 2011, 20:45
    ....

    s-a saturat de italianul libidinos

    1
    1

  • Danielle pe 17 Nov 2011, 14:05
    Catrinel Menghia

    Catrinel e o femeie foarte frumoasa care isi va reface viata foarte usor. Speram cu mai multa maturitate de data asta! As zice ca principalul motiv ar fi totusi copilul si daca ne gandim si la faptul ca Razvan Fodor are de curand un copil... Stii cum e cu prima dragoste!

    3
    0

  • ioana pe 17 Nov 2011, 14:05
    uauuu!!!

    Ce frumoasa e fata asta!!! Sper sa nu fie doar o poza reusita/buna....Foarte frumoasa...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod