Burtică de gravidă: Dana Rogoz, sexy în a 34-a săptămână de sarcină

de Daniel Dumitrescu, 30 Ianuarie 2014

Vedeta a postat pe Facebook o imagine care a strâns peste 2.000 de like-uri în doar o jumătate de oră.

Îmbrăcată într-o rochie albă, mulată, destul de scurtă, care îi scoate în evidență burtica de viitoare mămică, Dana Rogoz este într-o formă excelentă, lucru remarcat imediat de admiratorii ei.

"Poze de azi, cu burtica mea la 34 de săptămâni", a scris ea deasupra fotografiei.

Unii dintre admiratorii ei virtuali şi-au permis chiar să facă glume, pe lângă comentariile în care au lăudat-o pentru felul în care arată, deşi este însărcinată.

Fotografia a fost repede apreciată de prietenii din rețeaua virtuală. "Așa arată burta mea când mănânc un pic mai mult! Ha ha haha", i-a scris o admiratoare.

Dana Rogoz va deveni mămică în februarie. Vedeta în vârstă de 28 de ani s-a căsătorit cu Radu Dragomir (47 de ani) în vara anului 2012. Cei doi vor avea un băiețel.

"Am aflat că o să avem un băieţel! Îl aşteptăm emoţionaţi să vină pe lume la sfârşitul lunii februarie. Nu ştiu dacă voi aţi ţinut calculele, dar eu număr fiecare zi trecută din sarcină şi fiecare zi rămasă până la venirea pe lume a lui bebe mic", a anunțat ea în noiembrie.Luna trecută, Dana a explicat faptul că silueta ei s-a modificat foarte puţin, iar asta fără să devină o obsesie şi fără vreun efort deosebit. Mare parte din surplusul de greutate i se datorează fătului. "Cred că am luat cinci kilograme, depinde cât cântăreşte el. Eu nu m-am abţinut de la nimic, niciodată nu m-am înfometat, e chestie de metabolism", a mărturisit Dana, în decembrie, la Acasă TV.

Vedeta a declarat că se bucură de sprijinul soţului său, Radu, care o ajută cu tot ce are nevoie.

O sigură dată el n-a putut s-o însoţească la medic, iar Dana a fost însoţită atunci de prietenele ei, Laura Cosoi şi Adela Popescu.

"Eu cred că vom face echipă în toate. Cred că ne vom împărţi sarcinile. Nu cred că mă voi descurca şi o să am nevoie de ajutorul lui. Am fost tot timpul împreună la doctor. O singură dată nu am fost împreună şi am mers cu Laura şi Adela, au făcut show acolo, erau super entuziasmate", a povestit ea pentru emisiunea "Poveştiri adevărate".

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ****** pe 3 Feb 2014, 18:16
    Ce tupeu

    Cât tupeu pe asta.Auzi la ea.Cum adică dacă am numărat noi...dar ce dragă tu crezi că acuma toată viaţa pământenilor se învârte în jurul borţoşeniei tale?

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod