Britney Spears revine la vechile obiceiuri, iar fanii sunt îngrijorați: Pozează topless pe Instagram și ține discursuri fără sens

Britney Spears pare să revină la vechile obiceiuri care au dus în urmă cu 13 ani la instaurarea curatelei (curatelă = instituție legală pentru ocrotirea unei persoane care are capacitatea civilă, dar care, din cauza bătrâneții, a unei boli ori infirmități fizice sau a lipsei îndelungate de la domiciliu, nu-și poate administra singură bunurile și apăra interesele și nici nu a putut să-și desemneze un reprezentant) acordate de judecători tatălui său. Cântăreața a dus o luptă aprigă pentru a scăpa de sub controlul părintelui său, însă comportamentul său recent îi îngrijorează pe fani.
Starul în vârstă de 39 de ani a postat numeroase fotografii și filmulețe pe Instagram în care apare topless, acoperindu-și sânii cu mâinile. Ea a făcut declarații confuze despre COVID-19 și pachețelul de mâncare al copiilor, odată cu începerea școlii.

În video-ul care a fost ulterior șters, Britney a pozat purtând bikini, cizme roșii cu toc și acoperindu-și sânii cu palmele.

Postarea vine la câteva zile după ce una dintre menajere a acuzat-o de agresiune, susținând că artista a lovit-o peste mână, aruncându-i telefonul, în urma unei discuții aprinse cu privire la îngrijirea animalelor de companie ale vedetei, potrivit TMZ, citat de Daily Mail.

Citește și: Tatăl lui Britney Spears renunță la tutelă. Cântăreața va fi, în sfârșit, liberă


Cântăreața și-a început mesajul cu o glumă. Ea le-a spus celor 33,4 milioane de followeri de pe Instagram că le va dezvălui care sunt designerii ei preferați și că se va asigura că va apărea îmbrăcată din cap până în picioare.

Având în vedere că răspândirea COVID nu mai este o amenințare, putem acum să fim oameni civilizați și să ne vedem de viețile noastre!”, a scris artista. Pentru că în Statele Unite copiii se pregătesc să înceapă școala, Britney a ținut să ofere și câteva sfaturi cu privire la gustările pe care părinții le pun la pachet pentru cei mici.

Părinți... copiii voștri au început școala?? Aveți grijă să le puneți la pachet prânzuri minunate și vă rog să aveți grijă ce gustări le dați copiilor, pentru că s-a dovedit că gustările sănătoase sunt bune pentru sănătatea copiilor și starea lor mentală. Știu, știu, sunt informații inutile pentru unii dintre voi, dar nu se știe niciodată!! Dumnezeu să binecuvânteze Murica (n.r. America)”, a adăugat artista.

La scurt timp după postare, secțiunea de comentarii a fost inundată de mesaje care exprimau îngrijorarea fanilor pentru starea cântăreței.

Un fan a scris că postarea i se pare „cu adevărat ciudată și dificil de privit”, iar altul a adăugat că „nu are niciun sens”. Un alt user i-a recomandat „pune o bluză pe tine, ești mamă!”.

Fie că a fost sau nu inspirată de reacțiile primite, Britney a șters postarea și în locul ei a publicat o imagine alb-negru cu un copil care arată degetul mijlociu.

Ulterior, vedeta s-a răzgândit și a publicat iar o serie de fotografii în care apărea topless, ținând un trandafir între sâni și purtând aceeași ținută ca în video-ul șters. 

Câteva ore mai târziu, Britney a publicat un alt filmuleț în care apare dansând pe muzica lui Prince, în livingul locuinței sale.

V-am spus că îmi place foarte mult Prince!!!”, a scris vedeta, adăugând un șir de emoji.

Activitatea bizară a cântăreței pe Instagram a survenit la numai câteva ore după ce site-ul TMZ a publicat o informație potrivit căreia artista și-a agresat menajera. Avocatul său, Mathew Rosengart, a negat pentru Daily Mail aceste informații, care au dus la formularea unei plângeri la sediul poliției din Ventura County, California.

„Este o informație senzațională de tabloid, nimic mai mult decât un discurs de tipul 'el a spus, ea a spus' cu privire la un telefon, fără nicio bază reală. Oricine poate face o acuzație”, a declarat avocatul.

Incidentul vine la numai o săptămână după ce Jamie Spears, tatăl vedetei, a anunțat că plănuiește să renunțe la rolul de tutor pentru fiica sa, dar nu imediat și urmând termenii impuși de el.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
20 August 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod