Botezatu si Bianca: Secretele unei aventuri fierbinti

Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu formeaza cel mai controversat cuplu al momentului. De ce a ales-o el tocmai pe ea, de unde a aparut Bianca si ce ii tine impreuna spun chiar ei, in ultimul numar al revistei Story.
Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu formeaza cel mai controversat cuplu al momentului. De ce a ales-o el tocmai pe ea, de unde a aparut Bianca si ce ii tine impreuna spun chiar ei, in ultimul numar al revistei Story.

«Daca apar cu Bianca, de ce apar cu ea, daca ies cu barbati sunt gay, daca sunt singur... am depresie, cum o dau, nu e bine. Pana la urma, insa, ce fac eu la mine in pat este fix treaba mea“, spune Catalin Botezatu, usor agasat de presiunea mediatica. Intotdeauna a declarat ca lumea mondena bucuresteana sta „intr-un pat mare, in care toti se culca cu toate“ si sustine ca, intr-un fel, relatia asta este un fel de manifest impotriva ipocriziei din jur.

Ce-l atrage pe Catalin la Bianca

E transparenta, permisiva, asa cum e firesc, eu am o varsta, e greu sa jur credinta cuiva daca nu am facut-o pana acum, ea este frumoasa, curtata... Dar este prima femeie, dupa o lunga perioada de timp, care accepta ca pentru mine munca este pe primul plan, eu pentru asta traiesc, pentru moda. intelege ca astazi sunt la Bucuresti, peste cateva ore la Iasi si apoi plec in Islanda, iar de acolo la New York sa organizez show-uri. E o goana nebuna, un fel de pact cu diavolul, dar asta este viata mea. M-am saturat de ipocrizia vedetelor care dau in reviste poze din vacante cu familia fericita si stiu, concret, ca viata lor e mai mult desfrau si decadenta prin statiuni de lux sau cluburi de noapte, decat iubire si respect. M-am saturat si de fetele din showbizz, care au insirat toti barbatii cu bani din oras si care cand se marita devin brusc doamne! Eu imi asum ce sunt si ce fac, fac tot ce vreau cu cine vreau! Iar Bianca este la fel ca mine!“.

Pe fata blonda din Hunedoara a remarcat-o acum patru ani cand ea a ajuns sa fie model in Capitala si s-au apropiat in urma cu un an si jumatate la Kitzbuhel, unde el avea o prezentare de moda si ea era manechin. „Cand am cunoscut-o mai bine, mi-am dat seama ca e un om minunat. Noi traim momentul, atat, ce va fi dupa nu conteaza, dar stiu ca Bianca imi va fi alaturi intotdeauna, la bine sau la rau“.

Ce-o atrage pe Bianca la Catalin

Stie ca „Divul“, cum ii place ei sa-i spuna, este un barbat aparte, de la care are multe de invatat, care poate sa o slefuiasca, sa-i dea stralucire si chiar ii spunea razand in timpul sedintei foto: „Tu nu vezi ce bun esti, niciodata nu ai fost atat de frumos ca acum! Orice femeie din tara asta te-ar dori!“.

E fericita ca e „blonda lui Botezatu“, chiar daca multa lume crede ca e o relatie de fatada. „Nu ma intereseaza pe mine ce cred ei, fiecare sa creada ce vrea! Eu imi vad de viata mea, nu traiesc pentru altii“. Nu e geloasa, nu e posesiva, e doar mandra ca ea a fost aleasa de Catalin, i se pare un succes si o mare performanta, dat fiind ca el e un barbat atat de ravnit. „Cum as putea sa fiu posesiva, nu sunt. Absolut deloc! Eu cred ca gelozia e boala psihica!“.

Despre Dan Capatos si rautatile lui


Dan Capatos, care o are ca asistenta la Antena 1 pe Bianca, a declarat ca „...din punct de vedere amoros, sexual sau cum vreti, Bianca nu are nicio legatura cu prietenul nostru Catalin Botezatu. Este o relatie de PR care si-a dovedit inca odata succesul. Noi picam in plasa si le angajam si uite asa devenim colegi cu tot Dorobantiul“, a spus razand in emisiunea lui Cristi Brancu .

„Faptul ca un moderator vorbeste asa despre partenera lui de emisiune nu mi se pare OK. Si mai cred ca Bianca nu e «tot Dorobantiul». M-am saturat de frustrati si de complexati care vad in fiecare femeie frumoasa o pitipoanca“, raspunde Botezatu prin intermediul revistei Story.

Foto: Story
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Juienne pe 26 Iul 2010, 13:51
    Catalin Botezatu

    De ce oare nu are curajul sa isi recunoasca singur ca de fapt este Gay fara nici o indoiala si poate ar fii mai simplu.In plus se vede f clar pe el, cine are de-a face cu Gay vede fara nici o ezitare.De invidiat???Poate ca prostimea!!!

    0
    0

  • silvia pe 14 Oct 2009, 13:48
    viorica lasa-ne

    viorico mama lasa-ne ! nu te apuca de scris comentarii pe net ca in afara de faptul ca nu stii sa scrii nici ce vrei sa exprimi nu e prea clar ! pana sa se linisteasca ,, confuzia '' din capul tau du te si fa plimbari lungi ! Cat despre Bianca bravo ei , a reusit sa.l cucereasca pe Catalin , sa fie sanatoasa ca invidia la unele e cat casa poporului !

    0
    0

  • viorica pe 29 Sep 2009, 18:49
    NOROCUL BIANCAI

    PANA SA_L CUNOASCA PE CATALIN BOTEZATU,BIANCA ERA O O DATA CU RELATIA LOR EA A INCEPUT SA FIE CUNOSCUTA SI A APARUT PE STICLA IN DIVERSE EMISIUNI,E O FIGURA COMUNA CARE SI_A MAI PRELUCRAT ASPECTUL PRIN MAI MULTE OPERATII ESTETICE DE INFRUMUSETARE, NU ARE CU NIMIC MAI PREJOS CA ALTE FETE NORMALE FARA OPERATII,

    0
    0

  • ciocolatalumama pe 29 Sep 2009, 10:30
    Catalin e un mare OM

    mare OM mare caracter ! sunt sagetator ca si el si stiu ca-l doare fix in papuci de toate barfele din mahala . cei care-l contesta sunt niste fiinte neimportante care se agata de numele lui sa se vorbeasca un pic si de ei . treaba cu bisexualitatea lu' catalin ... ce importanta are ? si valentino e gay asta inseamna ca e mai putin designer mai putin om decat noi ?

    0
    0

  • ciocolatalutata pe 29 Sep 2009, 09:01
    bravo lor !!!!

    Nu contest ca au aparut si stiri cu toate cuceririle Biancai, dar pana la urma mass-media influenteaza mult modul cum percem noi o persoana publica ... pana nu cunosti personal un om, nu ai cum sa sti ce caracter are , ce suflet sau cat e de inteligent . Nu au jignit pe nimeni, nu s-au dus hopa la ziar sa de-a stirea ca sunt impreuna ... pur si simplu s-au comportat normal, s-au afisat impreuna ca 2 persoane normale. Problema noastra este ca in loc sa facem publice lucrurile cu adevarat importante, ne place sa barfim ( pt ca in momentul cand te bagi si comentezi viata altuia ... se numeste barfa )

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod