Blake Lively se luptă cu paginile de Instagram care publică imagini cu copiii ei: „Unii părinți nu au o problemă cu asta. Noi avem!”

Blake Lively a postat un comentariu pe o pagină de Instagram care a distribuit imagini cu copiii săi și ai actorului Ryan Reynolds.
Actrița este revoltată că pagina respectivă și-a încălcat promisiunea de a nu mai publica imagini cu cei trei copii ai săi.

„Unii părinți nu au o problemă cu asta. Noi avem!”, a scris Blake pe Instagram, cerându-le celor care administrează contul să șteargă fotografiile realizate de paparazzi cu fiicele sale.

Actrița în vârstă de 34 de ani a scris în secțiunea de comentarii a paginii de Instagram, cerând ștergerea unor imagini în care apare plimbându-se în oraș alături de soțul său și cele trei fiice ale lor.

Lively, care și-a mai arătat și în trecut nemulțumirea cu privire la paparazzi care îi fotografiază copiii, a scris „Este tulburător!”.

Citește și: Traumele unei fete bogate. Paris Hilton vrea să schimbe legile după ce a fost umilită și agresată în centrele pentru adolescenți


„V-am spus direct că acești bărbați îmi urmăresc și îmi hărțuiesc copiii. Și voi postați în continuare.
Ați spus că nu o veți mai face. Mi-ați promis personal”, a scris ea.

„Nu este doar o întâmplare. Și voi, la rândul vostru, exploatați niște copii foarte mici. Vă rog să ștergeți. Vă rog”, a continuat actrița.

După ce pagina a șters postarea, starul din „Gossip Girl” a scris într-o postare pe Instagram Story „Mulțumesc tuturor celor care dau unfollow conturilor care exploatează copii. Voi toți faceți diferența. Vă mulțumesc pentru integritate”.

Blake Lively are trei fiice cu soțul său, actorul canadian Ryan Reynolds - James, de șase ani, Inez, de cinci ani, și Betty, de doi ani. În luna iulie a acestui an, ea a transmis un mesaj pe social media ca răspuns la serie de imagini realizate de paparazzi cu cei trei copii ai săi, spunând că există o realitate „înfricoșătoare” în spatele imaginilor.

„Ați editat aceste imagini și le-ați lipit pentru a părea că sunt fericită.
Dar este o înșelătorie”, a scris Blake pe Instagram, potrivit contului @commentsbycelebs. „Iată care este povestea reală: copiii mei au fost urmăriți toată ziua de un bărbat. Care sărea în fața lor, apoi se ascundea”, a spus actrița din „Gossip Girl”. 

Ea a spus că situația a escaladat atât de mult încât un necunoscut a simțit nevoia să intervină și să-i spună ceva fotografului, pentru că era deranjant și pentru un străin să asiste la această întâmplare. Blake a declarat că a încercat să-i abordeze cu calm pe paparazzi, dar aceștia plecau și apărea din nou la următorul colț de stradă.

În cele din urmă, actrița a vorbit cu fotografii și a fost de acord să se lase fotografiată, cu condiția ca aceștia să-i lase copiii în pace. În urma acestei experiențe, Blake a pus la îndoială moralitatea fotografilor care „vânează” copii și a publisherilor care îi angajează.
„Chiar nu vă pasă de siguranța copiilor?”, s-a întrebat vedeta.

„Am fost de acord să mă fotografieze pe mine, să zâmbesc și să fac cu mâna, doar ca să-mi lase copiii în pace. Pentru că era înspăimântător. Spune toată povestea, @dailymailau. Sau măcar ascultă-ți followerii. Și ei înțeleg că este dubios că plătești oameni ca să urmărească niște copii. Vă rog nu mai plătiți bărbați în toată firea să se ascundă și să vâneze copii. Puteați publica o mulțime de alte imagini în care nu apăreau copiii. Vă rog să ștergeți”, a scris Blake.

După ce tabloidul a șters postarea în care apăreau copiii vedetei, aceasta a adăugat un comentariu la postarea publicată pe contul commentsbycelebs. Ea i-a încurajat pe oameni să nu mai urmărească, să raporteze și să blocheze conturile de social media ale publicațiilor care postează fotografii cu copiii vedetelor. 

„Dacă audiența arată clar că nu vrea ceva - cum ar fi fotografii cu copii obținute de bărbați care îi urmăresc și îi sperie - publicația sau contul respectiv va face ceea ce audiența vrea.
Este singura cale prin care multe dintre ele au încetat să facă asta. Pentru că oamenii o cer”, a scris Blake Lively.

Foto: Hepta

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
21 Octombrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod