Bianca Drăguşanu: 5 calităţi şi 5 defecte în opinia lui Cătălin Botezatu

Exclusiv pentru eva.ro, designerul vorbeşte despre "Barbie de România", despre cât de superficială este Bianca, dar şi cât de sensibilă poate fi, în unele momente. Mai mult, Bote afirmă că diva "este Bianca Drăguşanu datorită lui Cătălin Botezatu" şi că nu regretă nicio clipă faptul că a investit atât de mult din punct de vedere financiar, cât si sentimental, în Bianca.
Exclusiv pentru eva.ro, designerul vorbeşte despre "Barbie de România",despre cât de superficială este Bianca, dar şi cât de sensibilă poate fi, în unele momente. Mai mult, Bote afirmă că diva "este Bianca Drăguşanu datorită lui Cătălin Botezatu" şi că nu regretă nicio clipă faptul că a investit  atât de mult din punct de vedere financiar, cât si sentimental, în Bianca.

Calităţi:


1. Sensibilă. Botezatu spune despre fosta asistentă a lui Capatos că este o persoană sensibilă, care se consumă foarte mult pentru toate răutăţile care apar despre ea prin ziare. "Bianca este o persoană sensibilă, dacă nu ar fi, nu s-ar consuma atât pentru fiecare răutate care se scrie despre ea", zice designerul.

2. Ambiţioasă. "Dacă ne gândim la cât de mult a slăbit şi de câtă perseverenţă a dat dovadă pentru a se transforma din fata care era într-o divă sexy, putem spune că e o persoană foarte ambiţioasă", a declrat Bote.

3. Spirit de sacrificiu. Cătălin o mai admiră pe fosta lui iubită şi pentru spiritul de sacrificiu de care a dat dovadă. "Bianca ştie să facă sacrificii atunci când îşi doreşte ceva. A slăbit foarte mult, iar pentru asta a fost nevoită să facă multă foame", e de părere Botezatu.

4. Preocupată de imaginea ei. "Bianca a înţeles cât de importantă este imaginea pentru o femeie care trăieşte in showbiz. Ea este foarte preocupată de felul în care arată şi sunt de părere că orice femeie ar trebui să ţină cont de aspectul ei."

5. Frumoasă. "Ştiu că sunt foarte mulţi răutăcioşi care afirmă că Bianca Drăguşan este din plastic, însă indiferent de ce afirmă ei un lucru este cert: Bianca este
o femeie frumoasa", e de părere Cătălin Botezatu.



Defecte:


1. Posesivă. În ceea ce priveşte defectele Biancăi, designerul este de părere că cel mai mare defect al fostei iubite este posesivitatea. "Bianca este o femeie extrem de posesivă. Eu i-am spus mereu că pentru un bărbat libertatea este foarte importantă, dar ea nu înţelege această nevoie a unui bărbat. Din punctul meu de vedere nu are decât de pierdut la acest capitol."

2. Răutăcioasă. Când vine vorba de prietenele ei "păpuşa Barbie" este foarte răutăcioasă cu ele. "Nu ştie să se comporte cu o prietenă. Pe cele mai multe dintre ele le teroriza, de asta este singură mai mereu."  

3. Superficială. "Nu o interesează lucrurile în profunzimea lor, se mulţumeşte cu puţin şi trece cu greu la un alt nivel. Este genul de femeie care se mulţumeşte cu ceea ce a obţinut şi nu se gândeşte la ce ar putea să facă pentru a evolua", spune Cătălin despre Bianca.

4. Impulsivă. Un alt defect pe care Bote l-a remarcat la fosta lui iubită este impulsivitatea. "Eu am încercat mereu să o temperez şi i-am spus că impulsivitatea nu o ajută la nimic, însă ea reacţionează, de cele mai multe ori, la primul impuls."

5. Singuratică. "Bianca nu ştie să-şi facă prieteni, iar dacă îi face nu ştie să-i păstreze. Nu înţelege conceptul de sacrificiu pentru o prietenie", zice Botezatu.  
27 Martie 2012
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexa pe 10 Apr 2012, 21:40
    Papusa gonflabila

    Normal ca e preocupata de imaginatia ei daca si-a facut nu stiu cate operatii:)).Putea fii si naturala si nu ii trebuiau neparat operatii! In fine eu am dat doar un sfat.Insa stiu ca fiecare femeie trebuie sa fie naturala! Cat despre sensibila sunt multi oameni care ii critica pe altii pentru ca asta sunt oameni.

    0
    0

  • Andutza pe 2 Apr 2012, 18:11
    mdea.

    NU AM CE SA COM .. DAR ARE SI PARTI BUNE :)) DACA NU AR FI EA DE CN AM MAI VB AKM ???? sa cautati poza cu buletinul Biancai :))

    0
    0

  • neliane pe 27 Mar 2012, 22:19
    hmmm....

    cata rautate...da ce problema ai tu daca BOTEZATU este sau nu ,,bulangiu,,asa cum zici tu?fiecare are dreptul sa fie asa cum doreste..asa cum si tu ai avut dreptul sau nu sa fii obraznic in comentarii!

    5
    3

  • zeus pe 27 Mar 2012, 15:52
    funny

    @joplin exact asta vroiam sa comentez si eu...cam trist ca tot ce e bun la ea tine de aspectul fizic si ala aproape artificial

    7
    0

  • anci pe 27 Mar 2012, 12:51
    vrajeli

    2. Ambiţioasă. "Dacă ne gândim la cât de mult a slăbit şi de câtă perseverenţă a dat dovadă pentru a se transforma din fata care era într-o divă sexy, putem spune că e o persoană foarte ambiţioasă", a declrat Bote. VS. 3. Superficială. "Nu o interesează lucrurile în profunzimea lor, se mulţumeşte cu puţin şi trece cu greu la un alt nivel. Este genul de femeie care se mulţumeşte cu ceea ce a obţinut şi nu se gândeşte la ce ar putea să facă pentru a evolua", spune Cătălin despre Bianca. AM IMPRESIA CA TE CCAM CONTRAZICI... A

    5
    2

  • un fraier pe 27 Mar 2012, 00:36
    Articol la COMANDA si cu TENTA ''BUNA''!

    Deci pana la urma BOTE chiar ai control la toata PRESA MONDENA si iti este foarte usor sa intinzi astfel de capcane pt. persoane gen Dragusanu,cum a fost de altfel si 'BURLACITA' care te-a si anulat pentru ea cu totul : Bianca Dragusanu : ''Pe 10 martie 2012 fac 3 ani de cand sunt impreuna cu ADI''(10 ,artie 2009). Botezatule vrei sa-ti dau eu si CALITATILE si DEFECTELE intr-un singur cuvant ? Uite ca le dau : ESTI B-U-L-A-N-G-I-U,,,,,B-U-L-A-N-G-I-U-L-E(toate sensurile posibile). Esti la degetul mic al lui Adrian Cristea si nici acolo,sub unghie poate. CEI de la Eva.ro,postati-mi mesajul si lasati-l ca sa vedem Impartialismul vostru,cu al vostru SHOWBIZZ (viata lui Bote,arma lui letala).

    6
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod