Are 52 de ani, dar arată impecabil în costum de baie. Cum se menține în formă Elizabeth Hurley

Actrița britanică Elizabeth Hurley a postat o nouă fotografie pe contul său Instagram și se poate spune fără exagerare că arată absolut impecabil.
În vârstă de 52 de ani, Elizabeth a împărtășit cu fanii săi de pe rețeau de socializare o imagine în care poartă un costum de baie din colecția realizată de ea, numită Elizabeth Hurley Beach. Vedeta postează des fotografii în costum de baie, pentru a-și promova colecția, dar și pentru a demonstra că are un corp de invidiat la 52 de ani.

Elizabeth a declarat de nenumărate ori că este adepta unui stil de viață sănătos și că acesta este secretul unui corp frumos. "Cred în continuare că este foarte important să fii în formă.
Nu contează prea mult ce mărime porți, dar cred că este important să ai fermitate și să mergi pe jos sau să faci exerciții. Eu nu merg la sala de fitness, dar sunt foarte activă
", a spus vedeta într-un interviu pentru E!.



Vedeta are un stil de viață activ și preferă să facă drumeții și plimbări cu câinii săi. De asemenea, Elizabeth spune că evită cinele grele sau să mănânce noaptea târziu și că preferă cerealele integrale, legumele și peștele, iar în timpul zilei are porții mici de carne slabă.


"Nu simt nevoia să fiu slabă, dar simt nevoia să am un corp atletic și să fiu în formă.
Pentru mine acesta este cel mai important lucru pe care oamenii îl pot face pentru corpul lor"
, a mai spus actrița britanică.

Deși a recunoscut că este mai atentă în ceea ce privește stilul său de viață după ce a împlinit 50 de ani, vedeta spune că se simte în continuare ca o adolescentă.

12 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod