Angelina Jolie, în ipostaze ciudate, înainte de a fi vedetă: Fotografiile nemaivăzute pe care le-a făcut la 19 ani

De-a lungul carierei sale, Angelina Jolie a fost numită de multe ori drept cea mai frumoasă și cea mai sexy femeie din lume. Dar starul american nu a fost întotdeauna femeia elegantă și rafinată din prezent. Angelina are un trecut tulbure, marcat de consum de alcool și droguri, probleme în familie cu tatăl său celebru, actorul Jon Voight, și durerea pierderii mamei sale din cauza cancerului ovarian.

Înainte de a fi celebră, la vârsta de numai 19 ani, Angelina a pozat provocator pentru fotograful Marcel Indrik.
Deși nu era încă un star de succes, fosta soție a lui Brad Pitt nu era deloc timidă în fața aparatului de fotografiat. Ea a purtat ținute sexy și a adoptat posturi provocatoare, pe alocuri chiar ciudate.

Citește și: 16 vedete care arată complet diferit în fotografiile din anii 2000


Fotografiile publicate recent de fotograful Marcel Indrik au strârnit dezbateri pe rețelele de socializare, pentru că mulți oameni au considerat că imaginile sunt mai degrabă bizare decât sexy.

Este dificil de crezut că în acele fotografii o vedem pe cea care în prezent este o actriță de succes, regizoare, mamă a șase copii și Ambasador ONU al Bunăvoinței.

Angelina și-a lansat cariera în anul 1995, odată cu rolul din filmul de acțiune „Hackers”.

Foto: Marcel Indik
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
15 Iunie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod