Angela Gheorghiu si Robert Alagna, pe drumuri diferite

Intr-o perioada in care scandalurile, despartirile si procesele sunt in toi, doi artisti, cunoscuti in toata lumea pentru talentul lor, gusta din "cupa amara" a nereusitelor in casnicie.
Intr-o perioada in care scandalurile, despartirile si procesele sunt in toi, doi artisti, cunoscuti in toata lumea pentru talentul lor, gusta din "cupa amara" a nereusitelor in casnicie. Chiar daca incearca sa ambaleze esecul intr-un pachet lipsit de jigniri, acuzatii si calomnii, Angela Gheorghiu si Robert Alagna anunta ca mariajul lor trece printr-un mare impas. Cel care a aruncat prosopul si a dat cartile pe fata a fost tenorul care, intr-un interviu acordat pentru The Telegraph, vorbeste despre perioada dificila prin care trece.

In ultima vreme au circulat o multime de zvonuri care vizau cuplul Gheorghiu-Alagna, insa putini au fost cei care au crezut in despartirea celor doi. Iata ca ele se confirma, Alagna sustinand ca relatia cu sotia sa este aproape nula in acest moment.
"Am decis sa ne separam atat din punct de vedere profesional, cat si din punct de vedere personal. In acest moment locuim in orase separate si nu vorbim deloc. Mi-a trimis cateva sms-uri noaptea trecuta, pentru a-mi spune ca va veni sa petrecem Pastele impreuna, dar nu i-am raspuns. Uneori cred ca o iubesc prea mult", le-a declarat artistul celor de la The Telegraph.

Spre deosebire de situatiile similare care se petrec in Romania, cand cei doi parteneri parca se intrec in injurii unul la adresa celuilalt, cei doi artisti pastreaza o nota de bun simt, atat in dialog, cat si in manifestari. Pe tot parcursul interviului despre care aminteam mai sus, Alagna nu a avut decat cuvinte de lauda la adresa sopranei Angela Gheorghiu.
"Sotia mea este o persoana deosebita", a spus artistul.

"Uneori cred ca o iubesc prea mult"


Cei doi s-au cunoscut pe scena Covent Garden din Londra, unde Robert a fost fascinat in prima faza de vocea sopranei. "Aici i-am auzit pentru prima data vocea, in spatele unei usi, iar cand am deschis usa nu imi venea sa cred ca ea este chiar mai frumoasa decat vocea sa", povesteste tenorul. Chiar daca a fost fascinat de frumoasa romanca, Alagna declara ca momentul de inceput al relatiei lor s-a consumat in timpul repetiilor pentru "La Boheme", cand s-au tinut pentru prima data de mana. "In acel moment, amandoi am fost extrem de emotionati", conchide artistul.

Te intrebi, poate, care ar putea fi cauza problemelor dintre cei doi.
Amandoi artisti, care traiesc intr-o lume atat de frumos creionata in orice lucrare care o are ca subiect principal? Distanta, timpul liber extrem de putin, faptul ca nu se vedeau aproape deloc? Aceleasi probleme cu care, mai devreme sau mai tarziu, ne confruntam cu totii. Viata celor doi se impartea intre Paris, Romania si Elvetia si, in tot acest tavalug de evenimente si calatorii, abia daca apucau sa petreaca putin timp impreuna. Pe de alta parte, fiecare dintre ei are responsabilitati care vin din trecut, cu mult inainte sa se cunoasca. Robert are o fiica dintr-o casatorie anterioara, iar Angela are o nepoata de care are grija.

In ultima perioada se pare ca scena era singura care-i mai aducea unul langa celalalt.
"Sa cant cu Angela a fost divin pentru mine, insa pentru ea a fost mai dificil. Acum am decis sa ne separam carierele. Vom mai canta impreuna in 'Carmen', la Metropolitan Opera din New York si apoi la o opera de Puccini la Covent Garden. Apoi nimic", declara artistul.

Este de apreciat modul in care isi prezinta cei doi despartirea, anuntand in prima faza separarea din punct de vedere profesional si lasandu-ne sa citim printre randuri ca nici mariajul nu merge pe roze. Iata un exemplu de urmat pentru cei care trec prin aceleasi situatii.

Ce parere ai despre aceasta poveste?

14 Aprilie 2009
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anonym pe 3 Iul 2009, 14:06
    friendship

    ascultati cel mai tare radio ,click aici ---> http://89.137.235.87:8000/ ;;) :) muzik noua de toate genurile :*:*:*:*

    0
    0

  • anonym:D pe 3 Iul 2009, 14:03
    relatiile

    ascultati cel mai tare radio ,click aici --->http://89.137.235.87:8000/ ;;) :) muzik noua de toate genurile :*:*:*:*

    0
    0

  • rox pe 16 Apr 2009, 22:55
    el&ea

    Am vizionat o emisiune in care a fost invitata angela,ea a marturisit ca datorita unei noi relatii a acesteia s-a hotarat sa se desparta de Robert,nici decum ca nu se mai intelegeau..pana al urma adevarul apartine celor doi dar in intreaga emisiune Angela a sustinut motivul unei noi relatii cu un nou barbat tot tenor a fost decisiv in relatia celor 2.

    0
    0

  • almere pe 15 Apr 2009, 10:31
    Casnicie

    Mare pacat, erau un cuplu frumos din toate punctele de vedere. Pacat!

    0
    0

  • ella pe 15 Apr 2009, 09:31
    Angela Gheorghiu si Robert Alagna

    Deocamdata sunt amandoi ocupati cu carierele lor. Mai tarziu, cand cariera nu va mai fi pe primul loc, fiecare va avea nevoie de cineva drag langa el. Oricum oamenii de talia lor, au renuntat la casnicii, la viata privata pentru cariera. In meseria lor si la nivelul lor de talent este aproape imposibil sa ai si viata privata si cariera. Cu toate ca ai fi tentat sa crezi ca daca amandoi au aceeasi meserie se poate si una si alta, nu e chiar asa. Admir decenta si bunul simt de care dau dovada. Contrar cuplurilor "de Romania" care fara mahala si ochi scosi si acuze si mii de imputari nu concep sa se desparta. Trebuie sa-i stie o lume-ntreaga, altfel nu le prieste despartirea. Pana nu se fac doua tabere , una pro si alta contra nu sunt fericiti.

    0
    0

  • Cornelia_Elena pe 15 Apr 2009, 09:03
    un miracol

    De cele mai multe ori familiile se despart din motive pentru altii puerile, dar care pentru cuplu sunt foarte importante! O familie e formata din doi oameni care impartasesc aceleasi idealuri, sperante, bucurii, necazuri, deziluzii, dar cand vezi o asemenea pereche ce nu mai are asi spune nimic, atunci dragostea nu ajunge! Sper sa ramana impreuna sau macar prieteni! Nu poti trai singuri oricate obligatii si responsabilitati ai avea!

    0
    0

  • pusa007 pe 14 Apr 2009, 19:47
    bun simt

    Este pacat ca se destrama o poveste de dragoste, dar unde este bun simt ramane loc de buna ziua. Asa este normal, dar pt. audienta, televiziunile si presa scrisa fac publice despartirile cu scandal si improscari cu noroi. Doar traim in Romania... Sunt si cazuri in care cei care se despart din diferite motive, raman totusi prieteni. Cum spuneam, tine de bun simt.

    0
    0

  • micutz pe 14 Apr 2009, 17:33
    FAMILIE.

    IMI PARE NESPUS DE RAU PT CELE INTAMPLATE ,DAR DRAGOSTEA INVINGE......SA AUZIM NUMAI DE BINE

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod