Andreea Raicu, nerabdatoare sa inceapa Megastar 3

Dupa o vacanta binemeritata petrecuta pe Costa de Azur, Andreea Raicu este pregatita sa iti prezinte cea de-a treia editie Megastar, cea mai mare competitie muzicala autohtona.

Dupa o vacanta binemeritata petrecuta pe Costa de Azur, Andreea Raicu este pregatita sa iti prezinte cea de-a treia editie Megastar, cea mai mare competitie muzicala autohtona. Incepand cu data de 25 octombrie, timp de opt editii, va veti intalni cu ea si concurentii Megastar intr-un show ce se anunta exploziv.

Faptul ca anul acesta concureaza trupe formate din cate patru membri, si nu indivizi separat, va schimba total atmosfera concursului, astfel ca, finala, care va avea loc pe 13 decembrie, va fi, probabil, una dintre cele mai stranse de pana acum, cu atat mai mult cu cat premiul nu este nici el deloc de neglijat.

Incepe Megastar 3, cu ce stare de spirit pornesti la drum in noul sezon?


Sunt foarte entuziasta, plina de energie si nerabdatoare. Pentru mine si ceilalti implicati pot spune ca emisiunea a inceput de mai multe saptamani, am facut cunostinta cu concurentii si i-am urmarit in etapa de pregatire.

Cu totii sunt foarte talentati, ambitiosi si optimisti, asa ca sunt sigura ca vom asista la un concurs de valoare in care fiecare va da tot ce poate.

Cu ce noutati vine in sezonul 3 cea mai mare competitie muzicala a anului?


Anul acesta, competitia se va tine intre trupe si va fi cu atat mai spectaculoasa cu cat suntem in plin sezon al revenirii trupelor – de la NKOTB la Boyzone. Moda formatiilor din anii '90 se intoarce, si un sezon Megastar in plin trend al trupelor nu poate fi decat exploziv.

Din ce ai vazut la preselectii, cum se anunta a fi aceasta a 3-a editie Megastar?


Vor participa si finalistii celorlalte editii Megastar, asa ca valoarea va fi ridicata. Noii competitori, cu calitati vocale deosebite, au fost foarte riguros selectati, in asa fel incat in doar cateva saptamani de pregatiri intensive sa ajunga la valoarea celor care au mai trecut deja pe la Megastar.

Asa ca, sunt sigura de faptul ca valoarea concursului va fi mai ridicata.

Faptul ca acum concureaza grupuri si nu indivizi separat crezi ca este un avantaj in favoarea concurentilor, au mai mult curaj in aceasta formula?


Probabil ca le va fi mai usor sa-si stapaneasca emotiile, sa-si infranga tracul care s-a dovedit de multe ori a cantari enorm de mult in prestatia unui concurent independent. Au castigat pana acum cei care au fost mai stapani pe ei, cei care au avut incredere in talentul si in cunostintele lor muzicale si care au avut charisma; in felul acesta, au reusit sa dea foarte bine pe scena. Ar trebui ca trupa sa fie o formula care sa dea curaj.

Ii stimuleaza mai mult faptul ca fac parte dintr-o echipa?


Munca in echipa, de regula, este stimulativa, pentru ca fiecare aduce ce are mai bun, iar membrii unei trupe se completeaza. La Megastar, lucrurile se intampla in acelasi fel: fiecare coechipier vine cu un bagaj de cunostinte pe care il pune la dispozitia tuturor.

Cu siguranta, va castiga echipa care va sti sa profite de acest lucru, trecand peste diferentele de personalitate sau orgoliile inerente.

Cine se va ocupa de pregatirea concurentilor la aceasta editie?


Ca si in editiile anterioare, profesorul de canto este Crina Mardare, iar de miscare scenica se ocupa Silvia Calin si Andreea Duta.

Cum i-ai regasit pe vechii concurenti de la Megastar 1 si 2, care acum participa din nou: Laura Rosca, Mara Vlad, Elena Munteanu, Deea, Brigitta, etc.?


In primul rand, mi-a facut placere sa ii revad. Am observat ca, de aceasta data, sunt mai ambitiosi, iar ideea de a face parte dintr-un grup este o provocare pentru toti. Si recunosc ca am fost foarte placut surprinsa sa vad niste transformari spectaculoase la unii dintre ei. 

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mary_mariana pe 3 Nov 2008, 21:22
    mmmmmmmm

    Dar ce e cu i-a cà nu avea asa buzele de mari e cumva injectatà în buze ????

    0
    0

  • ella pe 27 Oct 2008, 23:07
    ihhhh

    ma exaspereaza reclama asta la tchibo pt ca nu pot citi articolul!!! pai e normal asa ceva dc eu NU vreau sa intru pe respectivul site, dc ii dau CLOSE reclama sa-mi ocupe in continuare introducerea in articolul pe care VREAU sa-l citesc??? cineva sa faca ceva in acest sens!!! sunt iritata

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod