Andreea Raicu, nerabdatoare sa inceapa Megastar 3

Vor fi schimbari in casa Megastar?


Schimbarea consta in faptul ca locuiesc in alta casa. De data asta sunt mult mai multi concurenti, de aceea a fost nevoie sa gasim un loc mult mai spatios. In sezoanele trecute au fost 12 concurenti, iar acum sunt 27.

Si anul acesta jurizarea o vor face: Virgil Iantu, Aura Urziceanu, Adrian Despot si Razvan Mazilu. S-a mai "imblanzit" juriul Megastar? Cum ti s-a parut la preselectii?


Toti membrii juriului au fost extrem de seriosi in deciziile pe care le-au luat pana acum. Au luat decizii foarte ferme, calculate si corecte.

Sunt profesionisti care stiu sa puna in balanta toate elementele ce tin de calitatea de artist. Nu doar vocea concurentilor conteaza, ci si prestatia scenica, implicarea sufleteasca, puterea de comunicare si de interactionare cu publicul. Si pentru ei nu au fost decizii usor de luat, fiindca si-au cantarit cu mare grija argumentele.

Premiul pentru cei care se vor clasa pe locul I este substantial: un contract cu Universal Music Romania si 60.000 de euro din partea Prima TV. Pentru concurentii clasati pe locurile 2 si 3 vor exista niste premii de consolare?

Eu cred ca pentru toti participarea la Megastar 3 reprezinta un castig.
In ceea ce priveste premiul, el se va acorda in exclusivitate grupului castigator. Cu toate acestea, daca Universal Music Romania remarca si un alt grup, este posibil sa incheie si in acest caz un contract. 

Tu cum te pregatesti pentru marea competitie?


Eu deja am intrat in atmosfera competitionala, odata cu inceputul toamnei, cand au debutat si pregatirile. Am aflat intre timp toate detaliile despre concurenti, i-am vazut repetand, interactionand. Insa niciodata, atunci cand e vorba despre o emisiune in direct, nu stii totul dinainte, asa ca am, ca de fiecare data, emotii, pentru ca as vrea sa iasa perfect.



Mi-am ales garderoba pentru emisiuni, ma intalnesc cu echipa cu care lucrez la emisiune pentru a pune la punct detalii tehnice si nu numai, revad casetele cu inregistrari din editiile trecute si incerc sa ma odihnesc cat mai mult, pentru ca trebuie sa fiu in forma. 

Cum merge afacerea cu haine? Ai pregatit ceva in mod special pentru sezonul toamna-iarna?


Ma bucur enorm ca linia de tricouri pe care am lansat-o in vara aceasta si la care tin foarte mult a avut un succes enorm. Cu atat mai mult cu cat s-a intamplat intr-un timp record.

Dat fiind acest lucru, in permanenta am scos tricouri cu noi mesaje, iar in aceasta toamna numarul noutatilor este chiar foarte mare, pentru ca am fost extrem de creativi si ne putem mandri cu mesaje inteligente si funny, numai bune sa fie purtate.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mary_mariana pe 3 Nov 2008, 21:22
    mmmmmmmm

    Dar ce e cu i-a cà nu avea asa buzele de mari e cumva injectatà în buze ????

    0
    0

  • ella pe 27 Oct 2008, 23:07
    ihhhh

    ma exaspereaza reclama asta la tchibo pt ca nu pot citi articolul!!! pai e normal asa ceva dc eu NU vreau sa intru pe respectivul site, dc ii dau CLOSE reclama sa-mi ocupe in continuare introducerea in articolul pe care VREAU sa-l citesc??? cineva sa faca ceva in acest sens!!! sunt iritata

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod