Andreea Marin, salariu nesimţit la TVR. Ce alte vedete mai sunt plătite regeşte

În ultimele luni, după ce Andreea Marin a rămas fără emisiunea de la TVR, s-a speculat în presă că diva câştiga foarte mulţi bani de la televiziunea publică.

Acum, Lucia Hossu-Longin, membră în Consiliul de Administraţie al TVR, a vorbit pentru jurnaliştii de la ziarul Ring despre salariul pe care Andreea Marin îl încasa la postul public. „Nu vreau să intru în polemici cu Andreea Marin, dar în audiovizual există unii care se cred deasupra tuturor criteriilor şi valorilor... Nu poţi cere sumele astea uriaşe. N-ai dreptul într-o instituţie plătită din bani publici“, şi-a început Lucia Hossu-Longin discursul.

Realizatoarea de televiziune a continuat pe acelaşi ton, afirmând că Andreea Marin a primit de la TVR, cât timp pe post a fost difuzată emisiunea „Preţuieşte viata“, nu mai puţin de 16.000 de euro pe săptămână! Potrivit Luciei Hossu-Longin, Andreea Marin a cerut iniţial 20.000 de euro pe săptămână, însă cei din conducerea TVR au fost de acord să-i acorde doar 16.000 de euro, iar la începutul acestui an onorariul urma să scadă la 12.000 de euro pe săptămână.

„Cifra de 16.000 de euro pe ediţie e oficială, iar când a fost redusă la 12.000 de euro pe ediţie, ea a plecat.

Probabil s-a considerat jignită, ofensată. Emisiunea era grea, dar un documentarist munceşte trei luni pentru un film sau o investigaţie şi primeşte o sumă de râsul curcilor. S-a dorit divertisment de calitate, dar după primele ediţii s-a văzut că nu era chiar ce se aştepta“, a spus relizatoarea.

Auzind acuzele care i se aduc, Andreea Marin a trimis un drept la replică în care reclamă faptul că fiecare membru din conducerea TVR vorbeşte despre altă sumă atunci când se referă salariul ei.

„Declaraţia doamnei e stupefiant de departe de adevăr, pare o reacţie a unui om supărat pe ceea ce trăieşte în propria instituţie, dar cum noi nu am avut niciun contact profesional direct, mi-e imposibil să o înţeleg. Mi-e greu să înţeleg intenţiile celor care fac astfel de afirmaţii neadevărate, cert e că acestea sunt menite să ştirbească o reputaţie pe care am clădit-o cu multă seriozitate, studiu şi dăruire în această muncă timp de 20 de ani“, a spus Andreea Marin.

Brenciu, salariu enorm la Antena 1


O altă vedetă care primeşte foarte mulţi bani pentru a avea propria emisiune sau pentru a fi membru în juriul unor anumite emisiuni este Horia Brenciu. Fostul jurat de la „Vocea României“ a părăsit postul Pro TV şi a semnat cu Antena 1, unde va avea propria emisiune şi va fi prezent în juriul show-ului „Te cunosc de undeva“.

Mai mult de atât, Brenciu ar putea fi cooptat şi în juriul emisiunii „X Factor“, de unde se pare că Dan Bittman a fost dat afară.

Din spusele jurnaliştilor de la Click, Horia Brenciu primeşte de la Antena 1 35.000 de euro pe lună, cu 10.000 de euro mai mult decât primea la Pro TV.

Esca, depăşită de Andreea Marin


Una dintre vedetele despre care se spune că ar fi avut, ani la rând, cel mai mare salariu din televiziune, este Andreea Esca. Despre salariul ei s-a vorbit foarte mult, chiar vedeta TV afirmând că s-a născut o legendă despre câţi bani îi intră lunar în cont. Cu toate că nu s-a confirmat niciodată, mai multe persoane din cadrul Pro TV au afirmat că Andreea Esca primeşte un salariu de 40.000 de euro pe lună.

Dan Negru, peste 20.000 de euro pe lună


În urmă cu un an, salariul lui Dan Negru ajungea la 135.000 de euro pe sezon, ceea ce înseamna că el câştiga până la 270.000 de euro pe an, respectiv 22.500 de euro pe lună. Însă, în acest an, unele emisiuni prezentate de el au ieşit din grilele televiziunilor din România şi din Republica Moldova, acolo unde el era angajat, aşa că este posibil ca veniturile lui să scadă drastic.

Mircea Badea se laudă cu salariul său


Cunoscutul realizator de la Antena 3 ar primi, potrivit „Reporter virtual“, 10.000 de euro pentru emisiunea „În gura presei“ şi 2.000 de euro pentru emisiunea de la Radio Zu. Cu toate acestea, Mircea Badea a afirmat că salariul său lunar depăşeşte 12.000 de euro.

28 Martie 2014
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Arici Pogonici pe 29 Mar 2014, 17:30
    Salariu nesimtit...

    ... de catre cine, Andreea Marin si ceilalti ca ea, sau de platitorii de zi cu zi, care o parte dintre ei se uita "gura casca" la tampeniile pe care acestia le debiteaza in emisiunile lor.

    3
    1

  • Maia pe 29 Mar 2014, 15:49
    Cine-i cel mai prost, ala conduce peste tot!

    A! Andreea Marin critica profesorii care iau 200 de euro pe luna, nu pe saptamana, ca sa invete copiii tarii asteia(deci ii invata aproape gratis) si dansa ia din banii bugetului pentru mizeria aia de emisiune penibila, atatia bani. Pai cine-i da? Ala e vinovatul care-i da. Sau Andreea asta, cam prostuta, e membra a partidului de guvernamant?Eu pe proastele astea, gen Esca si Andreea Marin, le-as inlocui cu cineva care sa educe populatia tarii asteia, nu sa coboare nivelul emisiunilor pana la limita de jos a penibilului si prostiei.

    4
    3

  • gabi pe 29 Mar 2014, 09:28
    eu nu am niciun fel de televiziune - dar sunt obligat sa platesc TVR

    Nu am nici televizor si nici abonament, antena etc la tv. Doar fiindca am firma (de fapt sunt angajat si patron, am un mic copy center.) E jignitor pentru o natie atat de saraca sa ai asa salariu. Ar trebui sa ne gasim alte preocupari mai interesante decat tembelizorul.

    4
    1

  • gabi pe 29 Mar 2014, 09:24
    jefuim poporul ... ca sa il manipulam mai bine

    Pana la urma de ce sunt fortat sa platesc TVR? Eu nu ma uit la TVR dar sunt obligat sa o platesc. (fiindca sunt meserias care lucrez in firma mea, care e problema? De ce ar trebui sa fiu angajat ca sunt simplu meserias?)

    2
    0

  • Mark pe 28 Mar 2014, 22:48
    64.000 de euro pentru un cimpoi cu paiete!

    Daca vinzi unei intreprinderi de stat un produs refuzat de toate intreprinderile private si, pe deasupra, mult supraevaluat, asta nu se cheama inalta coruptie? De ce nu se sesizeaza niciun organ de control in cazul zanei impostoare? De ce nu-i verifica nimeni fundatiile si ong-urile care isi au sediile si platesc chirie chiar in imobilele ipocritei, salariile si paraindaraturile, evenimentele umflate ca devize, matrapazlacurile oneroase ale intregii "famiglii" Marin?

    7
    1

  • George Veresh pe 28 Mar 2014, 13:55
    Bani nemunciti!

    Nu putem intelege cum acest guvern accepta asemenea salarii.Acesti indivizi nu sunt oameni de stiinta,conducatori de institutii sau oameni cu valori intelectuale deosebite.10-20 de mi de lei nu ajung? Esca sa introdus in Abecedar.Sanda Taranu nu va fi depasita niciodata de aceasta individa ragusita si sasie.Badea este golan care vorbeste deplorabil.Citeste stiri si injura ca la usa cortului. Ca sa nu ma vorbim de aceasta pupaza A.Marin care se crede frumosa.Tvr nu e Tiriac,Banica.Sa mearga la play boy daca vrea atitia bani.Celalalt-fara valoare.Scoteti-l in fata pe M.Tuca un jurnalist bun.

    12
    1

  • io pe 28 Mar 2014, 12:51
    salariu

    nu intereseaza salariile nimanui care lucreaza in mediul privat! dar atata timp cat e platit din bani publici,din cotizatia obligatorie a cetatenilor,din taxa pe care stelica vrea sa o majoreze,este obligatoriu sa fie facut public.!!!

    16
    2

  • kiki pe 28 Mar 2014, 07:15
    urat...

    ...sa faci afirmatii despre salariul cuiva !? E una din primele reguli trasate de bunul-simt,sa nu vorbesti despre bani ,si n-ai sa auzi straini vorbind (nici simpli cetateni,dar persoane publice !?) Apoi...stie toata lumea vorba " nu e prost cine cere, ci e prost cine da " . Altfel,se stiu si se pot spune muuuulte despre vedete,sau asa-zise 'vedete' si raportul dintre cat merita si cat primesc...Noi sa fim sanatosi,si sa nu murim de grija altora..

    5
    12

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod