Andreea Marin, parcă desprinsă din „Suleyman Magnificul“, la Gala Culturală Româno-Turcă

21 Martie 2013
Andreea Marin a fost prezentă, miercuri seară, la Gala Culturală Româno-Turcă, cel mai important eveniment multicultural din România, organizat fără întrerupere din 2008 până în prezent.
Înainte de eveniment, Andreea Marin a postat pe Facebook o poză cu ea în drum spre Gală. „Sunt în drum spre Sala Palatului, unde voi prezenta Gala Culturală Româno - Turcă. Astă seară sunt parcă desprinsă din Suleyman Magnificul. Să aveţi o seară frumoasă“, era descrierea fotografiei.

Elevii români au reprezentat cu succes România într-o varietate de categorii precum melodii şi poezie, abilităţi de vorbire, abilităţi scrise sau talente speciale. Lucrările speciale dedicate serii de ieri au fost videoclipul „Insanlik El Ele“ („Omenirea braţ la braţ“), Proiectul Prieteniei şi Dansul Continentelor.

De asemenea, elevii au pus în scenă şi Proiectul „Marea Neagră“, ce va reprezenta România în turneele ce vor avea loc în cadrul Olimpiadei Internaţionale de Limbă Turcă, un dans foarte dificil, pentru care s-au făcut înregistrări în studio timp de 50 de ore.
„Gala Culturală Româno-Turcă a devenit, prin tradiţie, un fenomen. Este cea mai amplă manifestare interculturală din România, iar copiii noştri finalişti se vor număra printre cei aproximativ 2000 de copii din 140 de ţări care vor face un spectacol de neuitat la Isanbul, pe un stadion cu un public de 100.000 de oameni, la Olimpiada Internaţională de Limbă Turcă“, a încheiat Andreea Marin.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elena pe 22 Mar 2013, 09:58
    putina inspiratie nu strica,dar...

    Sa incerci sa redevii populara pe baza unui serial la moda ,este cel putin penibil .Ma astept la mai multa personalitate din partea A.M.(doar nu era bal mascat)

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod