Andra: 7 momente senzaţionale din viaţa ei

Andra este, de câţiva ani buni, una dintre cele mai apreciate şi ascultate voci feminine de la noi. Acestea fiind datele problemei, naşterea primului ei copil nu poate fi decât unul dintre cele mai discutate evenimente ale momentului. Andra însă nu este doar mama lui David, este soţia lui Cătălin Măruţă şi, mai ales, aşa cum spuneam şi la început, este una dintre cele mai bune artiste ale momentului. Acestea fiind spuse, ar fi propice să urmărim evoluţia ei de-a lungul timpului, prin marcarea celor mai importante momente din viaţa ei.
1 din 8

"Naşterea copilului mă face să mă simt o femeie împlinită"

Andra a născut miercuri, 16 martie, un băieţel de nota 10, pe care-l cheamă David. Cu o greutate de 3,750 de grame şi o lungime de 54 de cm, Măruţă Jr. a făcut legea în maternitatea în care s-a născut, după cum a declarat chiar proaspătul lui tătic. "Este una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea. Nu am crezut niciodată că pot exista astfel de sentimenet, că pot simţi o bucurie atât de mare. Când mi-am văzut pentru prima oară copilul şi l-am luat în braţe, am simţit că mi se înmoaie picioarele", a precizat Cătălin Măruţă. Andra a fost vitează şi, chiar dacă a născut prin cezariană, a vrut să-şi ţină copilul din prima cipă în braţe şi, la câteva ore după prima întâlnire l-a şi alăptat. "I-am dat sân... sau s-a făcut că mănâncă", mărturisea proaspăta mămică, în direct, la Happy Hour.
MAI MULT DESPRE: mama, vedete, Andra, catalin maruta, a nascut
19 Martie 2011
 

Comentarii (18)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • loredana pe 20 Sep 2011, 03:39
    Bravo!!!

    Cea mai frumoasa cantareata care am vazuto este andra....andra ma bucur pt voi....va doresc multa sanatate

    2
    0

  • elena-maria pe 12 Apr 2011, 10:53
    eram foarte mica si ai ramas model pentru mine de atunci

    amveam 5 ani cand am urcat pe scena la 'mamaia copiilor"cu gandul sa cant ca tine,acum am 15 ani.felicitari pentru frumoasa familie implinita cu DAVID,va doresc sanatate si fericire! cantaretii indragiti de mine au devenit celebri:ricki martin,canta Maria, cand aveam 1 an, apoi paula seling, traistariu, apoi la 4 ani cantam "cerul"-proconsul,la preselectie la Mamaia.Am avut probleme cu respiratia

    2
    0

  • un curios pe 8 Apr 2011, 04:04
    ce tot il cara pe fratesu peste tot???

    Fratele Andrei e un nimeni, dar no in familie incearca si ea sa l promoveze dar bag seama ca nu prea are succes.

    1
    1

  • Mihaela pe 28 Mar 2011, 13:00
    SA FITI FERICITI!!!!

    Sa fiti fericiti ca sunteti parinti este cel mai frumos cand ai un copil.si ne bucuram foarte mult pentru voi,va dorim multa sanatate la toata familia nu ìn ultimul rìnd ìn special pentru David multa sanatate sa fie mìndru ca are parinti buni si iubitori.Cu stima si respect din partea fam.noastra,Mihaela,Mihaita,Benone. Sa fiti fericiti.

    3
    1

  • LARISA pe 27 Mar 2011, 20:06
    Baietelul Andrei

    sa va traiasca!!!sunt bucuroasa pentru tine,Andra si sa stii ca sunt un mare fan! AM 11 ani si sunt foarte fericita ot ca si eu o sa am un frate!sa ai mare grija de David

    1
    0

  • larisa pe 27 Mar 2011, 20:04
    Baietelul Andrei

    Sa va traiasca!si eu o sa am tot un fratior si Andra te iubesc in tot ce faci si sunt fan!!!!!sa ai mare grija de micutul David

    2
    0

  • Rodica pe 22 Mar 2011, 16:27
    Sa va traiasca!

    Sa fiti fericiti in formula de 3, dar sa nu ramaneti asa, sa-i faceti o surioara lui David!

    3
    0

  • Ingerash1985 pe 22 Mar 2011, 13:46
    andra&maruta

    sunteti niste frumosi si simpatici,si va plac f.mult...sa va traiasca copilasul:)

    3
    0

  • alia maria pontos pe 20 Mar 2011, 19:05
    sa fii fericita!

    nasterea unui copil inseamna intotdeauna o realizare .va doresc sa fiti fericitibsi sa va bucurati de minunea voastra toata viata !

    4
    0

  • cristina pe 20 Mar 2011, 12:16
    FELICITARI!!!

    felicitari Andra foarte mari esti o mama extraodinara Andra nu te lua dupa toti prosti care zice ca Maruta este urat sau ceva de genu este chiar frumos Maruta FELICITARILE MELE ANDRA!!!!

    2
    0

  • NICO pe 19 Mar 2011, 20:35
    FELICITARI SI SA VA TRAIASCA!!!!!!

    FELICITARI, SA VA TRAIASCA SI SA VA BUCURATI DE EL ! SPER CA VA GANDITI SA-I FACETI PERECHE. AM TRAIT SI EU ACELASI SENTIMENT ACUM 9 LUNI DE ZILE CAND S-A NASCUT FIUL MEU FILIP-NICOLAS . SA AI UN COPIL E INTRADEVAR O MINUNE DE LA DUMNEZEU. MENTIONEZ CA FIUL MEU CRESTE CU ,,HAPPY HOUR'' (gangureste cand il aude pe Catalin) SI II PLACE FOARTE MULT ,,SOMETHING NEW'' (pe langa altele ca SMILEY, RIHANNA) . CU STIMA SI RESPECT NICO , MIHAITA SI NICOlas.

    5
    0

  • Adrienn pe 19 Mar 2011, 20:19
    Felicitari!

    Sa va traiasca baietelul. Andra, numai tu stii ce ai vazut la Maruta...ca mai mare antipatic nu exista....

    6
    3

  • danyy87 pe 19 Mar 2011, 17:14
    felicitari

    ma bucur pt voi k sunteti atat de fericiti,pacat k nu am si eu parte de o iubire adevarata k a voastra,si nu stiu dk o sa am vreodata.va pup

    7
    1

  • DANIELA pe 19 Mar 2011, 13:48
    FELICITARI!

    Felicitari ANDRA!!!D-zeu sa iti protejeze ingerasul,sa fie sanatos si sa creasca mare,sa va umple casa de bucurii!!! P:S:Ana(cea care a postat primul comm.)Mai fata,frumusetea este trecatoare,conteaza sa fii respectata si iubita de omul cu care ai decis sa-ti imaparti viata!!!!!!!!!!

    12
    1

  • Ana pe 19 Mar 2011, 13:35
    La cati barbati frumosi sunt in Romania tocmai pe asta la ales

    Urat e Manuta ala. oops Mandruta haha

    9
    14

  • Sonia pe 19 Mar 2011, 13:14
    Felicitări Andra!

    Mă bucură mult să citesc o poveste de viaţă frumoasă a unor oameni împliniţi atât profesional cât şi familiar! Da-ţi un exemplu minunat, Andra şi Cătălin!...Să fie într-un moment bun iar micuţul vostru David să se bucure de tot ceea ce e bun, frumos şi sănătos! Iar voi rămâneţi aşa cum sunteţi..sunteţi oricum pe drumul bun! Cu admiraţie, Sonia

    10
    1

  • ionelala pe 19 Mar 2011, 12:59
    Felicitari Andrei!

    Este cu adevarat o voce minunata si o solista care nu ne vinde playback-uri.Merita pe deplin toate premiile din cariera sa si zic eu,si mai mult chiar.Ii urez succes si multa multa sanatate!

    14
    2

  • lif pe 19 Mar 2011, 10:54
    Bravo

    Bravo ei.O cantareata adevarata si o persoana frumoasa,implinita

    11
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod