Anamaria Prodan Reghecampf dă startul unui nou sezon Gospodar fără pereche. INTERVIU

Luni seara, de la ora 20:00, la PRO TV, Anamaria Prodan Reghecampf dă startul unui nou sezon Gospodar fără pereche. Se anunţă un sezon de toată isprava, la fel ca recolta de gospodari de anul acesta.

Incepe luni noul sezon Gospodar fara pereche, la PRO TV. La ce ar trebui sa se astepte telespectatorii?

La un show autentic in care vor vedea oameni frumosi, harnici, pasionati de ceea ce fac, care traiesc in locuri superbe! Ar trebui sa se mai astepte la mult umor si veselie. Noi ne-am distrat foarte tare alaturi de gospodari si de fete si pot spune cu mana pe inima ca o sa iasa un sezon pe cinste!

Cum este noua recolta de gospodari?

Este fantastica! Avem o recolta de gospodari muncitori si curajosi , care si-au pus sufletul pe tava pentru a cunoaste pe cineva cu care sa isi poata imparti viata! Sunt baieti frumosi, interesanti, care au pasiuni diverse si au multe de oferit femeilor din viata lor.



Dar recolta de fete?

Nici recolta de fete nu s-a lasat mai prejos! M-am bucurat sa vad ca au prins curaj sa se inscrie si sa accepte provocarea de a lasa, pentru o perioada, viata de la oras pe aventurile din gospodarie! Sunt hotarate sa cucereasca gospodarii, stiu deja la ce sa se astepte avand in vedere ca au exemplul de anul trecut!

Au existat cazuri de dragoste la prima vedere atunci cand s-au intalnit?

Asta nu pot sa va spun de acum! Insa pot sa va spun ca la marea petrecere unde s-au cunoscut au fost cateva momente mai „fierbinti”.

Care este relația pe care o ai cu fetele tale?

Avem o relatie foarte frumoasa, vorbim non-stop!



Ce te relaxează cel mai mult?

Sa merg la spa!
 
Mai timp sa faci si sport?

Imi fac timp! Merg la sala cat de des pot.

In principiu, reusesc sa ajung de cateva ori pe saptamana.

Care este lucrul fără de care nu v-ați putea începe ziua?

Telefonul! Trebuie verific permanent tot ce s-a mai intamplat si sa fiu in contact cu jucatorii si colegii mei. Asa imi incep ziua si asa o si termin.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod