Altă față a lui Meghan Markle. 10 imagini pe care nu le-ai mai văzut

A devenit un adevărat star peste noapte, având toate privirile ațintite asupra ei după ce a fost dezvăluită povestea de dragoste dintre ea și prințul Harry.
O cunoaștem din serialul de succes ”Suits” unde o interpretează pe Rachel, rol care i-a adus multă popularitate. Însă, privirile au rămas ațintite de-a dreptul asupra ei după ce a fost anunțată logodna ei cu prințul Harry. 

Prinţul Harry (33 de ani) şi Meghan Markle (36 de ani) şi-au anunţat logodna în noiembrie, într-un interviu pentru BBC. Cei doi se vor căsători în luna mai, iar până atunci vor locui la Nottingham Cottage, o reşedinţă din ansamblul Palatului Kensington.

Meghan Markle a fost mereu admirată pentru simplitatea, inteligența și eleganța sa.
Ținutele sale impecabile, precum și discursurile sale inteligente au fost un motiv în plus ca lumea să o iubească pe viitoarea ducesă. 

Coafura sa simplă și părul strălucitor, obiceiul de a face yoga, precum și preferințele sale culinare au fost abordate în nenumărate publicații. De aceea este foarte interesant să vezi cum a arătat Meghan Markle în copilărie când era un copil absolut normal, silitoare la școală și cu un păr creț voluminos. 

Descoperă câteva fotografii cu Meghan Markle așa cum nu ai mai văzut-o niciodată!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod